Fasole batuta in crapatura de carnat

Postat de epurasha2bb in Porc
12 Mar 2010 | 5267 vizualizari
Fasole batuta in crapatura de carnat

fiindca nu s-a mai putut rabda de pofta ce a starnit-o miha cu a ei fasolica batuta iaca s-a infaptuit!

Ingrediente

  • 1 castron fasole uscata alba,
  • 1 ceapa,
  • 1 lingura  boia de ardei dulce,
  • 2 graunti de usturoi,
  •  1 bucata de morcov
  • si o bucatica de radacina de telina,
  •  3 linguri pasta de tomate,
  • 3-4 carnati grosi pentru gratar.

Mod de preparare

Fasolea se tine in apa cateva ore si apoi se pune la fiert cu apa si sare, se schimba apa de 3 ori cu alta clocotita si a treia oara adaugam morcovul si telina si un graunte de usturoi.Adagam si o lingura de ulei.Lasam sa fiarba bine de tot si cand a scazut bine oprim focul, lasam sa se raceasca putin si apoi pasam bine fasolea.Apoi intr-o tigaita calim 1 ceapa tocata marunt cu un graunte de usturoi si apoi adaugam pasta de tomate.Apoi adaugam acest sosulet deasupra fasolicii batute.Crapam carnatii pe mijloc si ii punem la sfarait intr-o tigaie /plita sau pe gratar.Se vor desface bine singuri si apoi cand s-au rumenit ii umplem in crapatura cu fasolea batuta si ornam cu sosuletul de ceapa calita.

O bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta in crapatura de carnat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Snitele de porc

Postat de rocsi_1612

Snitele de porc

Feliile de carne le spalam si le stergem cu servetele. Le batem cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare ca sa le sfaramam. Intr-un bol, amestecam mustarul, praful de usturoi, sare, piper,...

Citeste continuarea

Tort de coaste....reteta nr.600

Postat de Constelatialeu

Tort de coaste....reteta nr.600

Am ales doua bucati de coaste proaspete ,taiate pe lungime,de latimi diferite.Le-am spalat si sters cu un servet,le-am presarat cu condimente pe o parte si alta,apoi le-am asezat intr-un castron...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.03.2010, 15:19
AAAAAAAAAAAAAAAHHH cum arata !
la 12.03.2010, 16:22
si ce nume are.... fasole in crapatura .....de carnat
la 12.03.2010, 17:35
foarte frumos prezentat preparatul....cat despre gust nu pot sa spun decat ca e delicios...
la 12.03.2010, 18:56
Hai maaaaaaaaaa! vrei sa lesin aici??????? ce bine arata carnatul ala!
la 12.03.2010, 20:22
rivka de la ataea A-uri sa inteleg ca ai deschis gura mare sa poti gusta prima

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking