Fasole cu carnati

Postat de izulika in Mancaruri cu carne
3 Mai 2010 | 9515 vizualizari
Fasole cu carnati

Ingrediente

  • 1 ceapa de marime medie
  • 1 morcov mic
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ardei verde mic
  • 300 g fasole cu bob mare (3 conserve mici)
  • 2 linguri pasta tomate
  • 3 catei usturoi
  • delicat
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se taie ardeiul, morcovul si ceapa marunt apoi intr`o tigaie se pun 3-4 linguri ulei si se calesc legumele si cele 2 linguri pasta de tomate.Intre timp fasolea se spala sub jet de apa rece si se pune intr-o oala si se acopera cu apa atat cat sa fie toata sub apa si se lasa la foc mic.Cand incepe sa fiarba se adauga carnatii taiati in bucati mici,apoi se adauga legumele calite.Dupa aproximativ 20 de minute se adauga delicatul,piperul,sarea si cimbrul dupa gust.Cei 3 catei de usturoi se toaca marunt si se adauga si ei peste fasole se mai lasa sa fiarba timp de 10 minute apoi se i-a de pe foc si se adauga patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

Postat de mirela0911

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

Fasolea se tine in apa rece peste noapte. Dupa cum am spus, o pusesem la fiert in apa cu sare pentru a pregati fasole frecata. Cand am luat din ea pentru a face iahnie, era mai mult de jumatate...

Citeste continuarea

Cassoulet cu fasole, carnati si carne de pui

Postat de cristeena20

Cassoulet cu fasole, carnati si carne de pui

Hidratam fasolea de cu seara in apa, iar a doua zi o fierbem cu sare, piper si dafin; eu am fiert-o in cucta (oala cu presiune) cca. 10 -15 minute.  Intr-o cratita (eu am facut in vas de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.05.2010, 19:16
yami ce bun e
la 03.05.2010, 20:05
la 03.05.2010, 20:12
buna, buna, buna.........5 furcu.............
la 03.05.2010, 20:13
super, izulik!
la 03.05.2010, 20:36
multumesc

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking