Fasole cu carnati

Postat de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne
18 Mai 2009 | 7421 vizualizari
Fasole cu carnati

Ingrediente

  • 700 gr fasole
  • 400 gr carnati
  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 4 linnguri bulion
  • 1 legatura marar
  • sare delicat

Mod de preparare

Fasolea se spala de cu seara si se pune in apa peste noapte. A 2-a zi se pune la fiert schimband apa de cel putin trei ori. Ceapa se toaca marunt iar ardeiul cubulete. Separat intr-un alt vas punem un pic de ulei si lasam sa prinda culoare carnatii, care au fost taiti bucati, apoi punem ceapa si lasam sa se imoaie si la urma ardeiul, peste punem fasolea fiarta cu un pic de zeama lasam sa dea in clocot si adaugam bulionul.Lasam sa fiarba ~ 20 min potrivim de sare si delicat;adaugam mararul tocat marunt si oprim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

Postat de mirela0911

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

Fasolea se tine in apa rece peste noapte. Dupa cum am spus, o pusesem la fiert in apa cu sare pentru a pregati fasole frecata. Cand am luat din ea pentru a face iahnie, era mai mult de jumatate...

Citeste continuarea

Cassoulet cu fasole, carnati si carne de pui

Postat de cristeena20

Cassoulet cu fasole, carnati si carne de pui

Hidratam fasolea de cu seara in apa, iar a doua zi o fierbem cu sare, piper si dafin; eu am fiert-o in cucta (oala cu presiune) cca. 10 -15 minute.  Intr-o cratita (eu am facut in vas de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.10.2009, 20:20
buna, sa stii ca daca pui si frunze de tarhon (uscate pun eu), nu mai ai probleme cu stomacelul.
la 20.10.2009, 23:23
multumesc pentru sfat nu stiam
la 21.10.2009, 17:47
Lumi, tot ca sa nu te doara stomacelul e bine sa pui o lingurita cu menta uscata Eu pun si cimbru, busioc, boia dulce, piper, foi de dafin....f. multe condimente Le adaug dupa ce fasolea e fiarta, o data cu legumele, sa incerci!
la 21.10.2009, 19:10
neaparat am sa incerc, cimbru pun si eu...da vad am omis sa trec la reteta scuze, dar de menta si foi de dafin nu stiam am sa incerc si asa...multumesc pentru sfat

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking