Fasole grasa cu legume si carnati trandafir

Postat de alinutzika in Mancaruri de legume
27 Noi 2011 | 4395 vizualizari
Fasole grasa cu legume si carnati trandafir

Are gust de zacusca de fasole proaspat facuta....E delicioasa si v-o recomand cu mare drag!

Ingrediente

  • 500g fasole grasa
  • 2 cepe
  • 2 ardei rosii
  • 2 rosii sau pasta de tomate
  • 1 morcov
  • sare, piper, 1 cub Knorr
  • 2 foi dafin
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Se fierbe fasolea. Prima apa se arunca si se pune iar la fiert in apa clocotita, adaugand 1 morcov intreg si 1 ceapa+ dafinul. Cand e aproape fiarta, adaugam si sare.

Intre timp, tocam ceapa si ardeii si ii calim in 2 linguri de ulei, la foc slab.Cand legumele sunt calite, adaugam rosiile taiate marunt si mai lasam pe foc pana se inmoaie bine.

Strecuram fasolea si o punem peste legumele calite. Amestecam usor, apoi condimentam cu sare, piper si vegeta, dupa gust.

Servim cu carnati trandafir, prajiti in tigaie teflonata, fara ulei (eu i-am prajit in hot-pan).

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole grasa cu legume si carnati trandafir" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Vinete cu sos de rosii si mozzarella

Postat de Oana

Vinete cu sos de rosii si mozzarella

Vinetele se spala si se taie rondele mai grosute. Se pun intr-o tava pe hartie de copt, se stropesc cu ulei de masline si se sareaza usor. Se pune tava in cuptor, la 200 grade, pentru 15 minute,...

Citeste continuarea

Mancare de rosii cu ciuperci la cuptor

Postat de caroline

Mancare de rosii cu ciuperci la cuptor

Incepem prin a curata ciupercile de pielita ,le spalam si le taiem in doua pe lung apoi le feliem  ( sau doar le feliem,in functie de marimea lor ) . Separat punem o tigaie la foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.11.2011, 17:05
prima servita
la 27.11.2011, 17:09
a doua.
A mai ramas ceva?
da da am gustat e super
la 27.11.2011, 17:10
stii si eu am facut acum doua zile ca tine fara foi de dafin ..o nebunie ..
la 27.11.2011, 17:33
vreau si eu o portie, se poate.... ? ca imi place mult.....
la 27.11.2011, 17:45
bunatate!!!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking