Fasole grasa cu legume si carnati trandafir

Postat de alinutzika in Mancaruri de legume
27 Noi 2011 | 4414 vizualizari
Fasole grasa cu legume si carnati trandafir

Are gust de zacusca de fasole proaspat facuta....E delicioasa si v-o recomand cu mare drag!

Ingrediente

  • 500g fasole grasa
  • 2 cepe
  • 2 ardei rosii
  • 2 rosii sau pasta de tomate
  • 1 morcov
  • sare, piper, 1 cub Knorr
  • 2 foi dafin
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Se fierbe fasolea. Prima apa se arunca si se pune iar la fiert in apa clocotita, adaugand 1 morcov intreg si 1 ceapa+ dafinul. Cand e aproape fiarta, adaugam si sare.

Intre timp, tocam ceapa si ardeii si ii calim in 2 linguri de ulei, la foc slab.Cand legumele sunt calite, adaugam rosiile taiate marunt si mai lasam pe foc pana se inmoaie bine.

Strecuram fasolea si o punem peste legumele calite. Amestecam usor, apoi condimentam cu sare, piper si vegeta, dupa gust.

Servim cu carnati trandafir, prajiti in tigaie teflonata, fara ulei (eu i-am prajit in hot-pan).

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole grasa cu legume si carnati trandafir" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

Postat de Bucataras

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

Iata cum se prepara reteta de Conopida cu iaurt grecesc: Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Într-un bol mare sau direct tavă, amestecați buchețelele de...

Citeste continuarea

Spanac cu tortelloni si oua ochiuri

Postat de AdrianUdrea

Spanac cu tortelloni si oua ochiuri

Se pune uleiul la incins si se calesc in el, ceapa, usturoiul si morcovul, tocate marunt. Cand toate sunt bine patrunse, se adauga pasta de rosii si se amesteca, apoi se lasa 6-8 minute pe foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.11.2011, 17:05
prima servita
la 27.11.2011, 17:09
a doua.
A mai ramas ceva?
da da am gustat e super
la 27.11.2011, 17:10
stii si eu am facut acum doua zile ca tine fara foi de dafin ..o nebunie ..
la 27.11.2011, 17:33
vreau si eu o portie, se poate.... ? ca imi place mult.....
la 27.11.2011, 17:45
bunatate!!!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking