Fasole noua prajita cu kaizer

Postat de iri_love in Mancaruri de legume
12 Iun 2012 | 10409 vizualizari
Fasole noua prajita cu kaizer

Ingrediente

  • 500 g fasole noua (boghi de cei buni)
  • 200 gkaizer,
  • o ceapa,
  • un morcov,
  • 2 linguri de bulion,
  • o legatura de marar,
  • sare si piper

Mod de preparare

Pentru inceput se spala fasolea si se pune la fiert in apa rece. Dupa ce a dat in clocot prima tura se arunca apa si se pune alta apa, lasand sa fiarba in continuare.

Separat se curata ceapa si se caleste in ulei peste care se adauga si morcovul care a fost curatat si el si spalat si dat pe razatoarea mica. Peste ceapa si morcov adaugam si kaizerul pe care il taiem cubulete mici si bulionul. Cand sunt toate calite le adaugam peste fasole, apoi potrivim de sare si piper si mai lasam sa fiarba pana scade zeama.   

La final adaugam mararul care trebuie spalat si taiat marunt. Se serveste cu mamaliga dar si cu muraturi de orice fel.  

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole noua prajita cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocana padurarului

Postat de simona72

Tocana padurarului

Am tocat ceapa marunt si am calit-o in ulei si unt. Cand ceapa s-a inmuiat si a devenit sticloasa, am adaugat si usturoiul tocat fin. Am lasat sa se caleasca putin, maxim un minut, sa fiu sigura...

Citeste continuarea

Reteta rapida de fasole cu carnati afumati

Postat de merisor67

Reteta rapida de fasole cu carnati afumati

Curățăm legumele, le spălăm și le tocăm în cuburi. Jumătate din cățeii de usturoi îi tăiem rondele, iar restul îi vom răzui spre final. Tăiem cârnații...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.06.2012, 21:55
boghi?
la 12.06.2012, 22:07
Presupun ca sunt boabe de fasole mai mari! Oare presupun bine???
Oricum e interesanta mancarica!
la 12.06.2012, 22:09
da boghii sunt acele boabe de fasole mari si carnoase
la 12.06.2012, 22:11
si eu vroiam sa intreb ce sunt boghii ca vedeam fasole boabe in poza si nu intelegeam . Buna mancarica daca e vb de fasole
la 12.06.2012, 22:47
Iri, eu stiu, ca m-is moldoveanca si am crescut cu "boghii" bunicii. Dar ca sa inteleaga toata lumea, hai sa-i spunem "fasole noua", ok?

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking