Fasole rosie, alba, naut si bacon!

Postat de panacris in Mancaruri cu carne
29 Mai 2011 | 5589 vizualizari
Fasole rosie, alba, naut si bacon!

O ciorba sau mai mult mancare de fasole colorata!!!

Ingrediente

  • fasole rosie 2 conserve
  • amestec de fasole alba, rosie si naut 2 conserve
  • ceapa verde 5 fire
  • bacon 200 gr.
  • morcovi 100gr.
  • telina 100 gr.
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ceapa verde, se toaca marunt si se pune la  calit in putin ulei cu apa.

Se curata morcovul si telina si se da pe razatoare. Se adauga la ceapa calita, si se prajeste  pana se inmoaie putin.

Se taie baconul in bucatele mici, se adauga la amestecul de legume si se lasa la calit.

Se adauga fasolea din conserve, se pune apa fierbinte cat sa le acopere si se lasa la fiert la foc mic cca. 30 de minute.

Se asezoneaza de sare si boia.

Se serveste cu salata de varza rosie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole rosie, alba, naut si bacon!" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chiftelute in sos de rosii cu legume

Postat de mirela0911

Chiftelute in sos de rosii cu legume

Chiftelutele: Carnea se taie bucati, se spala, se lasa sa se scurga bine de apa apoi se da prin masina de tocat. Se adauga sare, piper (dupa gust), pesmetul, ouale batute si usturoiul zdrobit....

Citeste continuarea

Dovlecei si ardei umpluti cu sos de rosii

Postat de rocsi_1612

Dovlecei si ardei umpluti cu sos de rosii

Spalam ardeii, le scotem capacele ( dar le pastram) si ii scuturam da toate semintele. Dovleceii ii decojim, ii taiem in doua sau trei bucati (depinde cat sunt de mari) sa aiba cam aceeasi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.05.2011, 18:53
Fasole rosie, alba, naut si bacon = o bunatate
la 29.05.2011, 21:47
bunn
la 30.05.2011, 09:28
la 30.05.2011, 10:39
la 30.05.2011, 15:21

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking