Ingrediente
- ciocănele de pui 12 bucăți,
- păstăi cca. 500 g,
- ceapă galbenă 1 bucată,
- morcovi 2 bucăți,
- tije de țelină 3 bucăți,
- mărar 1 legătură,
- sare iodată,
- piper proaspăt măcinat,
- ulei de rapiță 3 linguri,
- boia de ardei dulce 1 g,
- roșii cca. 2 bucăți.
Mod de preparare
Multicooker-ul se conectează la sursa de curent, se apasă tasta Meniu, apoi se programează FRY pentr cca. 10 minute,se adaugă uleiul de rapiță și șase ciocănelele curățate și spălate. După ce a expirat timpul, se procedează la fel cu celelalte șase ciocănele;) Între timp se curăță fasolea galbenă și se rupe în bucăți mai mari. După ce s-au prăjit parțial, ciocănelele, se scot din vas, apoi în sosul rămas, se pun la prăjit ceapa, morcovul, tițele de țelină tocate mărunt, la programul FRY ptr cca 10 minute;) Apoi se așează un strat de păstăi, alias fasole galbenă;), ciocănelele, apoi din nou fasole;) Se asezonează de sare, piper, boia, se completează cu cca. 500 ml apă rece și roșiile bucățele. Se setează aparatul la STEW, pentru 1 oră;) După ce a expirat timpul, se adaugă mărarul tocat mărunt;) Savuros pot să spun, mai ales că nu s-a simțit deloc vreun abur de mâncare în bucătărie;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu ciocănele de pui la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|