Ficat de pasare confiat cu quinoa

Postat de ctlina in Mancaruri cu carne
25 Mai 2018 | 3272 vizualizari
Ficat de pasare confiat cu quinoa

Ce-mi place ficatul de pasare, este gustos si plin de vitamine. De data aceasta am folosit ficat de pasare confiat - adica deja gatit in grasime de rata cel putin 15 minute la temperatura potrivita pentru a-l nu rumeni. L-am asociat cu sos de rosii de casa parfumat cu piper de Sichuan- reteta aici- si cu o cereala foarte la moda in acest moment quinoa. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/02/ficat-de-pasare-confiat-cu-quinoa.html

Ingrediente

  • 600 g de ficat de pasare confiat
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 400 g de sos de rosii
  • piper, sare
  • boia de ardei
  • verdeata tocata
  • quinoa (pentru 3 persoane)

Mod de preparare

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.

Rumeniti ficatul confiat intr-un pic din grasimea lui.

Puneti sare, piper si boia de ardei.

Rumeniti-l pe toate partile, adaugati ceapa si usturoiul.

Rumeniti totul impreuna cateva minute.

Adaugati sosul de rosii si gatiti la foc potrivit 10-15 minute.

Este gata, decorati cu verdeata tocata.

Pregatiti (fierbeti) quinoa conform instructiunile de pe pachetul dvs.

Se poate prezenta separat sau amesteca cu ficatul in sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pasare confiat cu quinoa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Piure cu pulpe de gasca

Postat de Dya

Piure cu pulpe de gasca

Carnea o sărăm după gust şi o rumenim uniform. Între timp pregătim piureul de cartofi şi sosul. Cartofii îi tăiem în cuburi şi îi fierbem în apă cu...

Citeste continuarea

Snitele Godina umplute si piure de mazare

Postat de Adrian2016

Snitele Godina umplute si piure de mazare

      Fiecare felie de carne am batut-o bine,am sarat-o,piperat si am um umplut-o dupa cum urmeaza:pe jumatatea fiecarui snitel batut am pus o felie de salam,una de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.05.2018, 22:24
la 25.05.2018, 22:52
O delicatesă!
la 26.05.2018, 01:50
la 26.05.2018, 05:51
Îmi place mult culoarea ficatului (sigur are și un gust foarte bun și fin, dar cu siguranță la noi nu se găsește sau e o raritate) și asocierea cu quinoa!
la 26.05.2018, 06:50
Servesc doar ficateii! Arata minunat!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking