Piure cu pulpe de gasca
Postat de Dya
Carnea o sărăm după gust şi o rumenim uniform. Între timp pregătim piureul de cartofi şi sosul. Cartofii îi tăiem în cuburi şi îi fierbem în apă cu...
Citeste continuareaCe-mi place ficatul de pasare, este gustos si plin de vitamine. De data aceasta am folosit ficat de pasare confiat - adica deja gatit in grasime de rata cel putin 15 minute la temperatura potrivita pentru a-l nu rumeni. L-am asociat cu sos de rosii de casa parfumat cu piper de Sichuan- reteta aici- si cu o cereala foarte la moda in acest moment quinoa. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/02/ficat-de-pasare-confiat-cu-quinoa.html
Ingrediente
Mod de preparareCuratati si tocati marunt ceapa si usturoiul. Rumeniti ficatul confiat intr-un pic din grasimea lui. Puneti sare, piper si boia de ardei. Rumeniti-l pe toate partile, adaugati ceapa si usturoiul. Rumeniti totul impreuna cateva minute. Adaugati sosul de rosii si gatiti la foc potrivit 10-15 minute. Este gata, decorati cu verdeata tocata. Pregatiti (fierbeti) quinoa conform instructiunile de pe pachetul dvs. Se poate prezenta separat sau amesteca cu ficatul in sos. Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pasare confiat cu quinoa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|
Postat de Dya
Carnea o sărăm după gust şi o rumenim uniform. Între timp pregătim piureul de cartofi şi sosul. Cartofii îi tăiem în cuburi şi îi fierbem în apă cu...
Citeste continuareaPostat de Adrian2016
Fiecare felie de carne am batut-o bine,am sarat-o,piperat si am um umplut-o dupa cum urmeaza:pe jumatatea fiecarui snitel batut am pus o felie de salam,una de...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|