Ficatei de pasare si oua invelite in bacon

Postat de MotanLaOale in Ficat
1 Mar 2011 | 6123 vizualizari
Ficatei de pasare si oua invelite in bacon

Daca tot persista frigul m-am gandit sa "invelesc' si eu cate ceva.

Ingrediente

  • 300 g ficatei de pasare
  • 2-3 oua
  • 150 g bacon feliat
  • vegeta
  • piper
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Ficateii de pasare se curata, se spala si se pun la scurs.

Ouale se fierb tare, se trec prin apa rece si se curata.

Ficateii se usuca bine, se presara cu vegeta si piper si se ruleaza intr-o felie de bacon. Se prinde cu o scobitoare pentru siguranta.

Ouale se presara cu vegeta si piper, se ruleaza intr-o felie de bacon si se prinde cu o scobitoare.

Se pun intr-o tava unsa cu ulei, se mai presara cu vegeta si piper si se introduce in cuptor pentru 25-30 minute.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata.

Se servesc cu muraturi si daca mai apuca cu garnitura de cartofi piure sau natur. (la mine nu au apucat)

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pasare si oua invelite in bacon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu broccoli, ficatei si pipote

Postat de oanapl

Tarta cu broccoli, ficatei si pipote

Pui la fiert măruntaiele în apă cu sare. Când sunt aproape fierte, le scurgi bine de apă și le tai mărunt. Separat, pui la fiert buchețelele de broccoli în apă cu sare...

Citeste continuarea

Cuscus cu tocanita de ficatei,inimi de pui si ciuperci

Postat de retetele_tinei

Cuscus cu tocanita de ficatei,inimi de pui si ciuperci

Am invatat de la matusa mea, ca sa oparasc ceapa inainte de a o folosi la tocanita (cel putin) ca sa iasa taria, din ea, care le unii le provoaca arsuri. Asadar, am pus apa la fiert, iar pana a...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.03.2011, 11:57
BUN DE TOT!!!!
la 01.03.2011, 11:57
la 01.03.2011, 12:45
ce bine arata
la 01.03.2011, 12:55
frumos
la 01.03.2011, 13:02
Multumesc

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking