4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Ficatul de pui sau de vita este cea mai importanta sursa de fier, si asta fiindca in 100 de grame de ficat se gasesc intre 4 si 12 miligrame de fier usor asimilabil, in timp ce 120 de grame de ficat furnizeaza aproximativ 15%-20% din necesarul zilnic de fier al unui adult. Acest fel de mancare, ficatei de pui la tigaie, este considerat foarte sanatos pentru persoanele in crestere, anemice sau care sunt in diete de revenire dupa boala.
Ingrediente
Mod de prepararePrepararea ficateilor de pui la tigaie este foarte simpla si rapida. In primul rand ficateii de pasare se curata, se spala si se scurg. Se pun ficateii de pasare in tigaie, se adauga sare si piper, se adauga uleiul si un pahar cu apa. Puneti un capac deasupra si lasati sa fiarba, la foc mediu, 10 minute. Amestecati din cand in cand, cu grija pentru a nu se farama ficateii. Dupa 10 minute luati capacul de pe tigaie si lasati sa fiarba, la foc mic, pana scade toata apa si incep sa se rumeneasca ficateii. Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de katty
Curatam ficatul de pui, il taiem in jumatati, il spalam bine si il scurgem bine. Intr-o tigaie punem 15 gr unt si cand incepe sa se topeasca punem ficatul de pui. Acoperim cu un capac. Lasam sa...
Citeste continuareaPostat de AdrianUdrea
Incepem cu cartofii pe care ii spalam bine cu partea abraziva a buretelui de vase, apoi ii zvantam cu prosoape de hartie. Ungem tava cu unt moale, adaugam cartofii in ea si ii ungem si pe ei cu...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|