Ficatei Gytty

Postat de Sidy in Ficat
5 Sep 2010 | 4661 vizualizari
Ficatei Gytty

http://reteteculinare.ro/carte_de_bucate/fripturi/ficatei_de_pui_gytty-3729/ de aici m-am inspirat si zau ca nu-mi pare rau....

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pui
  • 60 g kaizer
  • 1 mar
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie oregano
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 300 ml supa oase
  • 2-3 linguri ulei

Mod de preparare

Kaizerul se taie feliute. Ficateii se spala , se scurg bine de apa, apoi se dau prin faina.Ceapa , ardeiul( daca e de doua culori e si mai frumos), rosia si marul se taie julien.

Punem la prajit intr-un wok kaizerul apoi adaugam ficateii . Cand sunt gata prajiti adaugam ceapa , ardeiul si rosia si lasam asa vreo 5 minute sa se caleasca bine si ele.

Adaugam supa de oase si marul si lasam sa scada pina ramane ca un sos mai gros. La sfarsit adaugam oregano si rozmarinul si lasam sa mai dea un clocot.

Servim ficateii cu piure de cartofi sau cu pilaf de orez .

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei Gytty" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Legume trase la tigaie, cu ficatei de pui

Postat de katty

Legume trase la tigaie, cu ficatei de pui

Curatam ficatul de pui, il taiem in jumatati, il spalam bine si il scurgem bine. Intr-o tigaie punem 15 gr unt si cand incepe sa se topeasca punem ficatul de pui. Acoperim cu un capac. Lasam sa...

Citeste continuarea

Ficatei in sos de ceapa

Postat de mirela0911

Ficatei in sos de ceapa

Se tin ficateii in apa rece pentru 15-20 de minute. Se curata de pielite si alte impuritati (daca este cazul) apoi se taie in bucatele mai mici. Se dau sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.09.2010, 10:03
mi-e foame!
la 05.09.2010, 10:53
cu mar? woow! foarte interesant!
la 05.09.2010, 11:29
Cu mar dulce?
la 05.09.2010, 12:50
super si eu am facut ficatei cu mar sant grozavi

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking