File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte

Postat de babi5 in Peste
10 Noi 2013 | 6840 vizualizari
File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte

O mincare usoara si sanatoasa si atit ....,daca vreti sa va convingeti ca este asa la treaba ,,si nu sa va para rau

Ingrediente

  • 6 felii de fileu de cod
  • ulei
  • citeva linguri de malai
  • sare
  • piper
  • putina vegeta
  • ulei
  • PENTRU MAMALIGA
  • 1 l apa
  • 14 linguri malai grisat
  • putina sare
  • miez de lapte Delaco

Mod de preparare

Se condimenteaza feliile de cod si se lasa 10 minute. Apoi intr-o tigaie punem uleiul la incins. Cand este bine incins, dam feliile de cod prin malaiul grisat si  le punem la prajit. Prajim pe ambele parti bine si asezam pe o hartie absorbanta. Cand terminam de prajit acoperim cu o folie de aluminiu.

Intre timp intr-o cratita de 1 litru punem la fiert apa cu putina sare. Cand clocoteste adaugam faina grisata in ploaie si amestecam continuu, sa nu faca cocoloase. Dupa fierbere udam putin formele de silicon si punem mamamliga in ele, lasand putin sa se raceasca mamaliga pentru a putea sa ia bine conturul formei.

Asezam pe un platou intins pestele, mamaliga si Miezul de lapte si cina este gata.

Pofta sa aveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (36)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Merluciu cu legume si sos de rosii

Postat de caroline

Merluciu cu legume si sos de rosii

Incepem prin a prepara sosul spaland rosiile , indepartand coaja si taind pulpa in cuburi mici . Intr-o tigaie antiaderenta punem 2-3 linguri ulei de masline si calim usturoiul curatat.Adaugam...

Citeste continuarea

File de peste pane cu garnitura de mazare

Postat de Bunica

File de peste pane cu garnitura de mazare

Fileul de peste spalat,portionat se da prin faina si ou ,apoi se prajeste pe ambele parti pana se rumeneste frumos.Peste se caoce foarte repede. Se scoate pe servetele absorbante,pentru a se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.11.2013, 18:40
grozav pestele cu mamaliga!
la 10.11.2013, 18:43
Mami Babi...grozav!
la 10.11.2013, 18:43
pestele-mi place,mamaliguta cu branza imi place!Oare ce sa aleg>Foarte bune!
la 10.11.2013, 18:47
la 10.11.2013, 18:48

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking