Tarta de branza Miez de Lapte cu file de cod

Postat de Oana in Peste
18 Apr 2012 | 3839 vizualizari
Tarta de branza Miez de Lapte cu file de cod

Ingrediente

  • 225g Miez de Lapte Delaco
  • 8 felii de pâine
  • 20 g de unt
  • 150 g file de cod
  • 4 ardei iuți
  • 1/2 căpățână de usuroi
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • sare și piper

Mod de preparare

Încălziți cuptorul la 200˚C. Scurgeți și feliați brânza Miez de Lapte. Tăiați marginile feliilor de pâine, întindeți-le cu un sucitor ungeți-le cu unt topit și puneți-le la cuptor timp de 7 minute la 180˚C.

Puneți fileul de cod în apă, iar când fierbe deja de 4 minute stingeți focul și lăsați-l deoparte. Tăiați usturoiul și sărați-l ușor, adăugați ardeiul tăiat în fășii subțiri, condimentați cu sare și piper.

Preparați tartele punând pe fiecare o lingură de ardei, o jumătate de felie de Miez de Lapte, bucățele de cod (scurs de apă), o altă jumătate de felie de brânză, peste care se presară o jumătate de lingură de ulei de măsline.

reteta advertorial Delaco

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de branza Miez de Lapte cu file de cod" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Macrou marinat la rece

Postat de MotanLaOale

Macrou marinat la rece

Pestele se curata si se spala bine. Se taie rondele de 2-3 cm. Eu am taiat doar partea de mijloc, cozile le-am prajit. Se sareaza rondelele bine cu sare grunjoasa, se pun intr-un vas, se...

Citeste continuarea

Macrou cu sparanghel si lamai

Postat de panacris

Macrou cu sparanghel si lamai

În vasul slow cooker-ului Crock-Pot , se pune ulei, se setează la funcția High și se lasă la încins cca. 20 de minute.  Între timp ne ocupăm de ingredientul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.04.2012, 17:47
place
la 18.04.2012, 18:35
arata foarte bine
la 18.04.2012, 20:12
la 18.04.2012, 20:24
Grozav!!!! Imi place mult!
la 18.04.2012, 21:18

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking