Tarta de branza Miez de Lapte cu file de cod

Postat de Oana in Peste
18 Apr 2012 | 3926 vizualizari
Tarta de branza Miez de Lapte cu file de cod

Ingrediente

  • 225g Miez de Lapte Delaco
  • 8 felii de pâine
  • 20 g de unt
  • 150 g file de cod
  • 4 ardei iuți
  • 1/2 căpățână de usuroi
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • sare și piper

Mod de preparare

Încălziți cuptorul la 200˚C. Scurgeți și feliați brânza Miez de Lapte. Tăiați marginile feliilor de pâine, întindeți-le cu un sucitor ungeți-le cu unt topit și puneți-le la cuptor timp de 7 minute la 180˚C.

Puneți fileul de cod în apă, iar când fierbe deja de 4 minute stingeți focul și lăsați-l deoparte. Tăiați usturoiul și sărați-l ușor, adăugați ardeiul tăiat în fășii subțiri, condimentați cu sare și piper.

Preparați tartele punând pe fiecare o lingură de ardei, o jumătate de felie de Miez de Lapte, bucățele de cod (scurs de apă), o altă jumătate de felie de brânză, peste care se presară o jumătate de lingură de ulei de măsline.

reteta advertorial Delaco

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de branza Miez de Lapte cu file de cod" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Dorada pane cu cartofi natur

Postat de Reli_B

Dorada pane cu cartofi natur

Spalam bucatile de peste, il lasam sa se scurga de apa, apoi il tamponam cu prosoape de hartie pentru surplusul de apa. Il condimentam cu sare si piper si il lasam la rece cel putin o ora....

Citeste continuarea

File de biban la cuptor

Postat de Ksenya

File de biban la cuptor

Pestele il verificam de oase  ,saram si piperam si il lasam la frigider pentru a 2-a zi.A 2-a zi pregatim o marinada cu care vom unge fileurile din: coaja de lamaie ,sucul de lamaie,uleiul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.04.2012, 17:47
place
la 18.04.2012, 18:35
arata foarte bine
la 18.04.2012, 20:12
la 18.04.2012, 20:24
Grozav!!!! Imi place mult!
la 18.04.2012, 21:18

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking