File de macrou cu legume sotate

Postat de nico15 in Peste
15 Noi 2010 | 4709 vizualizari
File de macrou cu legume sotate

Ingrediente

  • 2-4 bucati de peste
  • 1 dovlecel potrivit,
  • 2 morcovi
  • 1 rosie( doar pulpa)
  • 2 catei de usturoi
  • 100-150 g de unt
  • sare, piper

Mod de preparare

Se ia pestele daca este congelat se lasa sa se dezghete la frigider fara al forta, dupa ce este dezghetat se trece la curatarea, transarea si spalarea pestelui, se tamponeaza pentru indepartarea surplusului de apa, se portioneaza se sareaza, pipereaza si se aseaza bucatile de peste la gratar.



Morcovii, dovleceii se dau pe razatoarea fina, pulpa de rosie se taie foarte fin la fel si usturoiul, toate acestea se soteaza in ulei si 100-150 g de unt. Se sareaza si pipereaza dupa gustul fiecaruia.



Pentru decor se folosesc frunze de salata verde, rucolla, radichio precum si ceapa verde(sau usturoi) taiat fin.



Un produs cu calorii putine, gustos, rapid de preparat si cu un design interesant.



Pofta buna, 

Daca ti-a placut reteta noastra "File de macrou cu legume sotate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Platica cu rosii

Postat de mihaelar63

Platica cu rosii

Platica curatata si spalata se cresteaza cu varful cutitului. Aceasta operatiune ajuta la eficienta condimentarii, coacerii si plusului de gust. Se sareaza, interior - exterior, cu...

Citeste continuarea

Peste prajit in crusta de aluat cu bere

Postat de simona72

Peste prajit in crusta de aluat cu bere

Pestele daca este congelat, se lasa la dezghetat de seara pana dimineata in frigider. Se clateste cu apa rece, se tamponeaza cu servetele de bucatarie. Se taie bucatile de peste de grosimea unui...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.11.2010, 22:21
Da,vreau si eu peste
la 17.11.2010, 18:12
vreau si eu o portie nico dar cu legume multe
la 19.11.2010, 15:57
cred ca e foarte gustos!!!
la 23.12.2013, 10:21
la 05.01.2017, 01:04

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking