Macrou fript cu legume in vas Zepter

Postat de Irina in Peste
4 Sep 2013 | 6457 vizualizari
Macrou fript cu legume in vas Zepter

Inainte de pranz imi doream sa fac ceva rapid de mancare, cat ai bate din palme. N-aveam, insa, inspiratie deloc...

Ingrediente

  • 3 file-uri de macrou
  • un buchet de broccoli
  • 4-5 morcovi
  • 1 lingura unt
  • 2 catei de usturoi
  • tarhon (proaspat ar fi mai bun)
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ma uit cateodata in frigider si habar n-am ce sa mai gatesc...cunoasteti senzatia, nu? Aia am mai facut-o, de aia n-am pofta si totusi ce pui pe masa? Pentru situatii din astea e bine sa ai la indemana o bucatica de carnita, vreo doua legume si incropesti ceva cat ai zice " peste". 

Mie chiar pestele mi s-a lipit azi de maini, mai ales ca era deja facut file. ;)

Am mai curatat si cativa morcovi, am desfacut broccoli in buchetele si gata!

Am pus un vas Zepter pe foc, acoperit cu capacul. Fileurile de peste le-am condimentat si uns cu ulei de masline. Cand acul de pe capac a ajuns in zona verde am pus fileurile de macrou in vas, am acoperit la loc si am oprit focul.

In 10 minute macroul s-a fript.

In acelasi timp am gatit si legumele la abur, tot intr-un vas Zepter. Am adaugat putin unt si sare pe deasupra.

Am asezat macroul pe un patou, insotit de cateva legume.

Am zdrobit doi catei de usturoi si i-am pus impreuna cu uleiul de masline si tarhonul intr-o tigaita, cat sa prinda uleiul putin gust. Asa-zisul sos l-am turnat peste macrou si legume, pentru a le aroma nitel. 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou fript cu legume in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Retete similare

Novac cu pastai galbene la cuptor

Postat de rocsi_1612

Novac cu pastai galbene la cuptor

Curatati usturoiul si il pisati. Il puneti intr-un bol cu sare, piper, boia dulce si ulei. Adaugati pestele, amestecati bine. Il acoperiti si il dati o ora la frigider. Pastaile impreuna...

Citeste continuarea

Chefal pe pat de lamaie

Postat de panacris

Chefal pe pat de lamaie

Peștele se curăță de solzi și intestine, se spală în multă apă rece, apoi se tamponează cu un prosop, se sărează și se lasă la rece cca. 10 minute. Într-un vas...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 04.09.2013, 17:00
hmmm cred ca e senzational ..bravo
la 04.09.2013, 17:04
gustos si sanatos!
la 04.09.2013, 17:05
Ce bun!
la 04.09.2013, 17:05
la 04.09.2013, 17:10
tare bun macroul, mai ales fript

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking