Macrou fript cu legume in vas Zepter

Postat de Irina in Peste
4 Sep 2013 | 8824 vizualizari
Macrou fript cu legume in vas Zepter

Inainte de pranz imi doream sa fac ceva rapid de mancare, cat ai bate din palme. N-aveam, insa, inspiratie deloc...

Ingrediente

  • 3 file-uri de macrou
  • un buchet de broccoli
  • 4-5 morcovi
  • 1 lingura unt
  • 2 catei de usturoi
  • tarhon (proaspat ar fi mai bun)
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ma uit cateodata in frigider si habar n-am ce sa mai gatesc...cunoasteti senzatia, nu? Aia am mai facut-o, de aia n-am pofta si totusi ce pui pe masa? Pentru situatii din astea e bine sa ai la indemana o bucatica de carnita, vreo doua legume si incropesti ceva cat ai zice " peste". 

Mie chiar pestele mi s-a lipit azi de maini, mai ales ca era deja facut file. ;)

Am mai curatat si cativa morcovi, am desfacut broccoli in buchetele si gata!

Am pus un vas Zepter pe foc, acoperit cu capacul. Fileurile de peste le-am condimentat si uns cu ulei de masline. Cand acul de pe capac a ajuns in zona verde am pus fileurile de macrou in vas, am acoperit la loc si am oprit focul.

In 10 minute macroul s-a fript.

In acelasi timp am gatit si legumele la abur, tot intr-un vas Zepter. Am adaugat putin unt si sare pe deasupra.

Am asezat macroul pe un patou, insotit de cateva legume.

Am zdrobit doi catei de usturoi si i-am pus impreuna cu uleiul de masline si tarhonul intr-o tigaita, cat sa prinda uleiul putin gust. Asa-zisul sos l-am turnat peste macrou si legume, pentru a le aroma nitel. 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou fript cu legume in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Stiuca pe pat de legume

Postat de andaoana

Stiuca pe pat de legume

Stiuca am curatat-o de solzi si am spalat-o bine in apa rece. Am uscat-o in prosoape de hartie . Asezonam cu sare si piper si in interiorul ei asezam frunze de dafin. Morcovul l-am taiat cu...

Citeste continuarea

File de novac cu legume

Postat de panacris

File de novac cu legume

Prazul se curăță, spală și se taie rondele, apoi se așază ca un pat într-un vas special pentru peșete, sau într-un vas termorezistent. Novacul filetat se asezonează de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.09.2013, 17:00
hmmm cred ca e senzational ..bravo
la 04.09.2013, 17:04
gustos si sanatos!
la 04.09.2013, 17:05
Ce bun!
la 04.09.2013, 17:05
la 04.09.2013, 17:10
tare bun macroul, mai ales fript

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking