Macrou cu legume picante

Postat de r3nat02006 in Peste
5 Mar 2013 | 3478 vizualizari
Macrou cu legume picante

Ingrediente

  • 4 bucati macrou
  • 1 ardei gras rosu
  • 250 gr ciuperci
  • 1 vanata medie
  • 1 dovlecel mediu
  • rozmarin proaspat
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • ghimbir

Mod de preparare

Macroul se curata si se taie in 3 bucati, dupa care l-am dat cu un praf de sare si l-am lasat 15 minute la frigider.

Intre timp am taiat legumele cubulete medii le-am pus intr-un vas, le-am acoperit cu  apa si le-am pus pe foc timp de 15-20 minute. Dupa ce a trecut timpul mentionat mai sus le-am scos cu o paleta si le-am pus in tigaia incinsa, unde am adaugat condimente si le-am calit timp de 5 minute, amestecand continuu. Pestele l-am scos de la frigider si l-am fript pe grill timp de 5 minute pe fiecare parte dupa care l-am scos pe farfurii si l-am asezonat cu putin sos facut din usturoi si iaurt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu legume picante" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Macrou cu lamaie

Postat de caroline

Macrou cu lamaie

Incepem prin a curata pestele. Taiem capul, coada si il curatam de mate. Il taiem apoi in doua pe lungime si il spalam sub un jet de apa rece.  Intr-un bol amestecam 100 ml ulei de masline...

Citeste continuarea

Macrou la cuptor

Postat de Ksenya

Macrou la cuptor

Pestele il spalam si-l filetam. Amestecam intr-un castron toate ingredientele. Vom obtine o pasta. Intr-un catron asezam pestele, apoi adaugam pasta si scaldam pestele in asa fel incat sa sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.03.2013, 21:24
la 06.03.2013, 08:28
la 06.03.2013, 17:36
la 27.06.2021, 09:11

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking