File de macrou in aluat de snitele

Postat de merisor67 in Peste
5 Feb 2013 | 6441 vizualizari
File de macrou in aluat de snitele

Ingrediente

  • 600 gr macrou file
  • 2 oua
  • 1 lingurita mustar
  • 3 catei de usturoi
  • 50 mL lapte
  • 6 linguri de faina
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus facem o compozitie ca de snitele, adica batem ouale cu sare, adaugam laptele, usturoiul pisat bine, mustarul si 3 linguri de faina.

Restul de faina il punem pe un platou prin care vom tavali pestele.

Eu am luat file de peste congelat, l-am lasat sa se dezgete, l-am spalat si l-am scurs bine, apoi l-am tavalit prin faina, pe urma l-am trecut prin compozitia de oua si l-am prajit pe ambele parti in ulei incins.

Am servit cu garnitaura de orez si lamaie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "File de macrou in aluat de snitele" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (41)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Rondele de macrou cu usturoi si lamaie

Postat de Constelatialeu

Rondele de macrou cu usturoi si lamaie

Lasam sa se dezghete pestele, il crestam pe burta si scoatem matele, apoi il spalam bine si-l taiem rondele, presaram sare peste rondele. Separat, radem lamaia, o curatam de coaja si apoi o taiem...

Citeste continuarea

Cod cu ceapa, cartofi si ou (Bacalhau à Brás)

Postat de xana

Cod cu ceapa, cartofi si ou (Bacalhau à Brás)

Codul se pune la fiert pentru 15 minute apoi se curata de piele si oase si se faramiteaza(dar nu prea marunt). Cartofii curatati de coaja se taie julien si se prajesc in ulei incins pana capata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.02.2013, 19:09
cemi place
la 05.02.2013, 19:10
aaa, dau un "portofel" pt un snitel din asta delicios bun macroul
la 05.02.2013, 19:10
asa ceva nu pot sa refuz........buuuuuuuuun.
la 05.02.2013, 19:12
Hai Medi, ca e cald
la 05.02.2013, 19:12
Laura, e plin portofelul tau?

Vezi toate comentariile (41)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking