File de pangasius pane la cuptor cu piure si sos de rosii

Postat de jolygina in Pangasius
1 Noi 2010 | 10525 vizualizari
File de pangasius pane la cuptor cu piure si sos de rosii

cum eu nu prea sunt adepta prajelilor am incercat sa vad o noua combinatie de pangasius,sper sa va placa

Ingrediente

  • 500g file pangasius
  • 4 oua
  • delicat sau sare si piper
  • pesmet
  • faina
  • pentru piure:500g cartofi
  • pentru sos:300g sos de rosii
  • o lingurita de zahar
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • o lingurita de faina

Mod de preparare

condimentam fileul de pangasius pe ambele parti si il dam mai intai prin faina apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet

tapetam o tava cu hartie de copt si dupa ce am facut toate bucatile de pangasius le asezam in tava si le dam la cuptor cam 30 min cam pana incepe sa se rumeneasca pesmetul (eu am taiat feliile de pangasius special pentru baietelul meu mai mici spunandu-i ca asa se fac si la Mc donalds si asa de altfel am avut un mare ajutor la aceasta reteta)

cartofii se curata, se pun la fiert cu o lingura de ulei de masline,cand sunt gata ii pasam ,le mai adaugam lapte sau unt dupa preferintele fiecaruia

sosul

punem sucul de rosii la fiert,adaugam sarea si zaharul lasam sa fiarba, adaugam lingurita de faina amestecam bine sa nu se faca cocoloase dupa care la sfarsit adaugam usturoiul pisat

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius pane la cuptor cu piure si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Retete similare

File de pangasius cu sos de iaurt

Postat de gurita_ta2005

File de pangasius cu sos de iaurt

Fileul de pangasius se taie in bucati potrivite,se condimenteaza pe ambele parti si se pune intr-o tigaie cu putin ulei de masline si putina apa. Se lasa sa scada zeama si sa se rumeneasca...

Citeste continuarea

File de pangasius in hartie pergament

Postat de rocsi_1612

File de pangasius in hartie pergament

Spalam bucatile de peste, le tamponam cu servetele de bucatarie pentru a le usca. Usturoiul il curatam, il taiem pe jumatate, rosiile le spalam si le taiem jumatati. Luam prima bucata de hartie....

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.11.2010, 10:16
pestele este ceea ce imi place mai mult buuuunas veni la o portie dar nu am loc de bumerang
la 02.11.2010, 10:23
multumesc frumos

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking