Am inceput punand o tigaie incapatoare pe foc cu ulei de masline,apoi carnea,morcovii cubulete,ciupercile,sare,usturoi,doua foi de dafin,rozmarin,toate mirodeniile si am lasat la calit.
Am pus si un pahar de vin,am pus capacul si l-am lasat mai mult de o jumate de ora la copt,pana s-a patruns bine si a mai scazut si sosul.
Am invartit din cand in cand si carnea,apoi am pregatit o ffoaie de foietaj,am intins-o.
Intre timp am dat drumul la cuptor la 160 de grade,am asezat si prosciutto pe foaia de foietaj,am dat si ciupercile prin storcator si le-am uscat putin pe foc si le-am intins peste prosciutto.
Apoi am pus si maioneza cu mustar,am pus si carnea la urma in mijoc si am invartit.
Am uns cu ou deasupra foietajul,am presarat cu nucsoara rasa,putina sare si am taiat cu cutitul niste crapaturi.
Am pus la cuptor aproape o ora si dupa ce l-am scos l-am lasat 10 minute la odihnit .
Apoi am taiat felii incet incet ca sa nu se desfaca,trebuia sa fac si un sos de vin rosu si sa-l pun deasupra feliilor de carne ca sa fie mai umed,dar data vitoare.
Oricum scriu si reteta sosului: zeama de la carne din ceea ce a mai ramas si jumate de pahar de vin rosu se amesteca si se pune intr-o tigaie cu o lingura sau doua de faina si se amesteca usor pana se ingroasa.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Se serveste deasupra carnii.
Pofta mare!