Fleica cu legume la cuptor

Postat de pusikmea in Porc
19 Mai 2010 | 9364 vizualizari
Fleica  cu legume la cuptor

pranz pt sotul meu iubit

Ingrediente

  • o bucata fleica proaspata cu sorici
  • un ardei gras
  • 2 fire usturoi verde
  • 3 cartofi
  • cateva ciuperci proaspete
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • ulei de masline

Mod de preparare

Prajim carnea la foc iute, pe toate partile, cate 2 minute pe fiecare parte, in  ulei de masline.

Carnea capata o crusta usor maronie.

Intr-o tava termorezistenta punem legumele.

Punem deasupra legumelor, carnea prajita, cu grasimea dedesubt si punem uleiul in care am prajit carnea, apoi bagam tava in cuptorul incins, la foc potrivit.

Dupa cca. 30 min intorcem carnea si amesteci usor legumele sa nu se rupa.

Dupa inca 30 minute, friptura cu garnitura ar trebui sa fie gata. Verifica, bagand varful cutitului in carne.

Facem si o salata verde.

Friptura se serveste alaturi de un pahar de vin ( de preferat sange de taur :D bun pt femei cand il beau barbati : :)):)):)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Perisoare de porc in sos de branza

Postat de gurita_ta2005

Perisoare de porc in sos de branza

Carnea tocata se amesteca cu condimentele,ceapa alba tocata marunt,orezul si oul. Se formeaza bilute,se pun pe o farfurie si se dau la frigider pentru cateva ore. Se scot din firgider,se...

Citeste continuarea

Sarmale in foi de varza murata cu afumatura

Postat de lucy2002

Sarmale in foi de varza murata cu afumatura

Varza murata se desface si se tine in apa rece. Daca varza este foarte sarata si acra, ii schimbam apa de mai multe ori. Cu ajutorul cutitului taiem nervurile si cotoarele lasaind parte fina a...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.05.2010, 17:07
.apropo de vin, e bun tare
la 19.05.2010, 17:08
punct ochit, punct lovit......in sfarsit sunt si eu prima,inaintea elei......fara probleme pot sa-mi iau furculitele si sa mananc
la 19.05.2010, 17:09
greseala, iaca gaby era inaintea mea
la 19.05.2010, 17:17
gaby cine stie, stie
la 19.05.2010, 17:18
lasa medi, ca oricum i-ai luat-o inainte elei

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking