Rulouri din fleica de porc la cuptor

Postat de Sim0naWorld in Porc
24 Mar 2012 | 4391 vizualizari
Rulouri din fleica de porc la cuptor

Ingrediente

  • cca 500 g fleica porc
  • 1 morcov
  • 2 cepe mai mici
  • ½ ardei gras verde
  • ½ ardei gras rosu
  • 4 cartofi
  • 4 catei usturoi
  • 2 foi dafin
  • sare
  • piper
  • delikat
  • ulei de floarea soarelui
  • 2 felii cascaval optional

Sos:

  • 5 catei usturoi
  • 2 linguri smantana
  • ulei
  • marar verde

Mod de preparare

Fleica am taiat-o bucati lungi, pe care le-am condimentat cu sare si piper, iar apoi le-am rulat. Pentru mai multa siguranta le-am prins cu scobitoare.

Intr-o tava am pus putin ulei, am adaugat rulourile de fleica, iar printre ele am pus bucati de morcov taiate pe lung, ceapa taiata in 4, ardeiul taiatpe lung, iar la urma cartofii taiati cubulete. Am rupt frunzele de dafin si le-am pus in tava, am adaugat delikat, ulei si am completat cu apa, iar la urma am mai pus putin piper.

Am dat la cuptor ptr 30 minute, la 200 grade. In aceasta perioada am intors rulourile cel putin o data. Dupa 30 minute, am pus si cateii de usturoi taiati pe jumatate, si am mai lasat la cuptor inca 30 minute, sau pana este carnea gata.

Spre final am pus deasupra bucatilor de carne cate o felie de cascaval (eu am pus doar la jumatate dintre ele) si am mai dat la cuptor ptr 5 minute.

Cat carnea si legumele au stat la cuptor, am pregatit mujdeiul... din 5 catei de usturoi pisati, si frecati cu putina sare si ulei. Cand a devenit o pasta am adaugat smantana si mararul verde tocat marunt.

Am servit rulourile alaturi de legume si sosul de usturoi, impreuna cu baghete fragede.

Un deliciu care cu siguranta il voi repeta cat de curand!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din fleica de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sticky Chinese pork

Postat de Bucataras

Sticky Chinese pork

Pune la fiert toate ingredientele pentru reteta de sticky Chinese pork: carnea, supa de legume, ghimbirul, usturoiul si vinul de orez. Vinul de orez e un ingredient pe care nu il avem la...

Citeste continuarea

Snitele de porc in crusta din fulgi de mei

Postat de Valclaudia

Snitele de porc in crusta din fulgi de mei

Carnea se feliaza,apoi se bate pe ambele parti cu ciocanul de batut snitele. Presaram sare si piper dupa gust. Albusurile se bat putin cu furculita. Pe o farfurie intinsa punem fulgii de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.03.2012, 18:04
yamiii
la 24.03.2012, 18:35
bun bun
la 24.03.2012, 18:59
imi ce bun
la 24.03.2012, 19:48
Cred ca e foarte bun
la 24.03.2012, 19:58

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking