Rulouri din muschi de porc cu sos bechamel

Postat de rocsi_1612 in Porc
12 Aug 2010 | 9133 vizualizari
Rulouri din muschi de porc cu sos bechamel

Ingrediente

  • 10 felii de muschi de porc taiate foarte subtiri
  • o bucatica pastrama
  • o bucatica cascaval
  • 1 castravete murat
  • 1 borcan ciuperci conservate intregi
  • 1 lingura si jumatate mustar
  • piper
  • vegeta
  • boia de ardei

pentru sos:

  • 50 gr unt
  • 1 lingura si jumatate faina
  • 250 ml lapte
  • piper
  • vegeta

Mod de preparare

Carnea taiata fasii se bate putin cu ciocanul de snitele.

fiecare bucata de carne se condimenteaza cu piper,vegeta si boia de ardei.

apoi luam fiecare felie si o ungem cu putin mustar.

cascavalul se taie fasii subtiri cat un degetel mic.

la fel se procedeaza  cu pastrama si castravetele murat.

pe fiecare felie se pune:o fasie pastrama,o fasie cascaval si 2 fasii castravete murat.

se ruleaza strans fiecare si se prinde cu o scobitoare.

se ia un vas yena si se unge din abundenta cu unt.

se aseaza rulourile in vas.

ciupercile se spala bine si se taie felii .

se aseaza peste rulouri in vas.

se presara niste boia de ardei pe deasupra,si se pune si jumatate canita de apa.

se pune capacul si se da in cuptor circa 1 ora ,o ora si 10 min.

intre timp preparam sosul bechamel(este reteta de sos a sylviei si nu pot decat sa va zic ca e foarte delicios....)

intr-o tigaita punem untul la topit.

apoi adaugam faina in ploaie si amestecam bine pentru a nu face cocoloase.

condimentam cu piper si un strop de vegeta,iar dupa incepem sa punem laptele cate putin.

punem lapte ,luam tigaia de pe foc si amestecam pana se omogenizeaza ,punem iar pe foc...si tot asa pana terminam laptele.

rulourile sunt gata,asezam pe o farfurie,deasupra punem sos bechamel si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din muschi de porc cu sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Rulada de porc cu ciuperci

Postat de rocsi_1612

Rulada de porc cu ciuperci

Curatam ceapa mai mare, o tocam, iar ciupercile le scurgem de zeama si le spalam. Incingem uleiul intr-o tigaie, punem ceapa, ciupercile si le inabusim putin. Presaram peste ele sare, piper si...

Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu carnati proaspeti de porc

Postat de mihaelar63

Tocanita de cartofi cu carnati proaspeti de porc

Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Imi plac sa ii tai nu foarte mari. In timpul fierberii se vor sfarama pe margini si vor forma un sos gustos . Carnatii se...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Comentarii

la 12.08.2010, 11:58
la tine vin la pranz
la 12.08.2010, 12:18
SI EU
la 12.08.2010, 12:18
si eu vin cu Gaby
la 12.08.2010, 12:34
mena, da' am zis io ca te iau?:))))
la 12.08.2010, 13:03
Gaby,dar crezi ca scapi de mine?mergem toate trei,eu,tu si Danuta

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking