Rulouri din muschi de porc cu sos bechamel

Postat de rocsi_1612 in Porc
12 Aug 2010 | 9154 vizualizari
Rulouri din muschi de porc cu sos bechamel

Ingrediente

  • 10 felii de muschi de porc taiate foarte subtiri
  • o bucatica pastrama
  • o bucatica cascaval
  • 1 castravete murat
  • 1 borcan ciuperci conservate intregi
  • 1 lingura si jumatate mustar
  • piper
  • vegeta
  • boia de ardei

pentru sos:

  • 50 gr unt
  • 1 lingura si jumatate faina
  • 250 ml lapte
  • piper
  • vegeta

Mod de preparare

Carnea taiata fasii se bate putin cu ciocanul de snitele.

fiecare bucata de carne se condimenteaza cu piper,vegeta si boia de ardei.

apoi luam fiecare felie si o ungem cu putin mustar.

cascavalul se taie fasii subtiri cat un degetel mic.

la fel se procedeaza  cu pastrama si castravetele murat.

pe fiecare felie se pune:o fasie pastrama,o fasie cascaval si 2 fasii castravete murat.

se ruleaza strans fiecare si se prinde cu o scobitoare.

se ia un vas yena si se unge din abundenta cu unt.

se aseaza rulourile in vas.

ciupercile se spala bine si se taie felii .

se aseaza peste rulouri in vas.

se presara niste boia de ardei pe deasupra,si se pune si jumatate canita de apa.

se pune capacul si se da in cuptor circa 1 ora ,o ora si 10 min.

intre timp preparam sosul bechamel(este reteta de sos a sylviei si nu pot decat sa va zic ca e foarte delicios....)

intr-o tigaita punem untul la topit.

apoi adaugam faina in ploaie si amestecam bine pentru a nu face cocoloase.

condimentam cu piper si un strop de vegeta,iar dupa incepem sa punem laptele cate putin.

punem lapte ,luam tigaia de pe foc si amestecam pana se omogenizeaza ,punem iar pe foc...si tot asa pana terminam laptele.

rulourile sunt gata,asezam pe o farfurie,deasupra punem sos bechamel si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din muschi de porc cu sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Snitele de porc

Postat de rocsi_1612

Snitele de porc

Feliile de carne le spalam si le stergem cu servetele. Le batem cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare ca sa le sfaramam. Intr-un bol, amestecam mustarul, praful de usturoi, sare, piper,...

Citeste continuarea

Cotlet de porc cu garnitura de cartofi aurii

Postat de susu

Cotlet de porc cu garnitura de cartofi aurii

Friptura: Se face un amestec din sos de soia dulce si sarat, vin rosu sec, cimbru, boia, curry, coriandru, curcuma, piper, usturoi, condimente pt friptura. Se cresteaza carnea si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.08.2010, 11:58
la tine vin la pranz
la 12.08.2010, 12:18
SI EU
la 12.08.2010, 12:18
si eu vin cu Gaby
la 12.08.2010, 12:34
mena, da' am zis io ca te iau?:))))
la 12.08.2010, 13:03
Gaby,dar crezi ca scapi de mine?mergem toate trei,eu,tu si Danuta

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking