Floricele pufoase cu ciocolata

Postat de laylalala in Dulciuri
16 Sep 2010 | 3612 vizualizari
Floricele pufoase cu ciocolata

Ingrediente

  • aluat foietaj
  • cubulete de ciocolata
  • ou batut cu lapte
  • colorant alimentar (optional)

Mod de preparare

Aluatul foietaj se dezgheta apoi se intinde pe o suprafata pudrata cu faina. Se taie din acesta patrate cu latura de 5cm. Jumatate din cantitatea de patrate se ung cu putin ou batut iar pe cealalta jumatate se pune cate un cubulet de ciocolata. Pe fiecare patrat cu ciocolata se pune un patrat cu ou si se lipesc marginile.Fiecare colt al patratului umplut se aduce in centru si se apasa usor pentru a se lipi. Floricelele se pun pe o tava tapetata cu foaie de copt si se ung cu ou batut (in care se poate adauga colorant alimentar). In centrul fiecarei floricele se lipeste o biluta de aluat. Floricelele se dau la copt la 200˚C timp de 15-20 minute pana cand s-au umflat si s-au rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele pufoase cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Prajitura cu piersici si scortisoara

Postat de timea

Prajitura cu piersici si scortisoara

Intr-un bol mixam ouale intregi cu un varf de sare pana se deschid la culoare. Adaugam indulcitorul (sau zaharul daca folositi zahar) si mai mixam 3-4 minute. Adaugam apoi treptat, mixand dupa...

Citeste continuarea

Melci cu branza dulce

Postat de rocsi_1612

Melci cu branza dulce

Aluatul:  Toate ingredientele trebuie scoase dim timp sa fie la temperatura camerei. Laptele il punem pe foc pana devine caldut, iar untul il topim si il lasam sa se raceasca....

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.09.2010, 20:51
superbe
la 16.09.2010, 21:08
la 16.09.2010, 23:39
la 19.09.2010, 18:24
Alea albastrele-s ciudatele, dar din celelalte as manca....................multe!

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking