Focaccia cu seminte,branzeturi si masline negre

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
9 Noi 2014 | 7682 vizualizari
Focaccia cu seminte,branzeturi si masline negre

perfecte pentru cina sau pachetel

Ingrediente

  • 1 cana apa calduta
  • 1/2 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • sare dupa gust
  • 270 gr. branza proaspata de vaci
  • 3 linguri faina de in
  • 3 linguri seminte de in
  • 50 gr. seminte de floarea soarelui
  • 50 gr. branza telemea de vaca
  • cca 200 gr. faina alba
  • 1 ou
  • masline negre
  • cascaval ras
  • branza telemea rasa

Mod de preparare

Drojdia se pune intr-un vas,se adauga sarea si zaharul, se amesteca pana devine lichida.

Adaugam apa calduta, faina de in, semintele de in si de floarea soarelui,galbenusul, 50 gr. branza telemea, 275 gr. branza proaspata de vaci.

Amestecam, adaugam apoi faina alba si framantam un aluat elastic pe care-l lasam 30minute la dospit in loc ferit de curenti (acoperit cu un prosop curat de bucatarie).

Dupa ce aluatul  si-a dublat volumul,il intindem pe masa de lucru infainata.

Ungem o tava cu ulei, asezam aluatul in tava, il ungem cu albus de ou, asezam din loc in loc masline negre.

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Peste aluatul din tava presaram cascaval ras si branza telemea.

Dam tava la cuptor pentru 35 minute, pana capata culoare aurie toppingul de cascaval cu branza.

Lasam la racorit,portionam si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu seminte,branzeturi si masline negre" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv rulada de carne tocata cu legume si cascaval

Postat de oanapl

Aperitiv rulada de carne tocata cu legume si cascaval

Mai întâi pregătești legumele sotate. Le gătești rapid într-o tigaie largă cu puțin ulei, la foc iute. Le asezonezi la final cu sare si piper și cu 1-2 cîței de...

Citeste continuarea

Placinta dobrogeana

Postat de rocsi_1612

Placinta dobrogeana

Topiti untul pe baie de aburi. Intr-un bol puneti branza de vaci si casul dat pe razatoarea mare. Adaugati smantana, ouale si mixati bine. Presarati sare si piper. Mararul verde il tocati marunt,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.11.2014, 20:20
Ce faina!
la 09.11.2014, 20:23
Tare-mi place!
la 09.11.2014, 20:24
Imi place focaccia!
la 09.11.2014, 20:36
Arata super!
la 09.11.2014, 20:40

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking