Foietaj cu mozzarella si dovlecei

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
3 Aug 2014 | 5735 vizualizari
Foietaj cu mozzarella si dovlecei

Cu o foaie de aluat si doar cateva ingrediente poti pregati o gustare delicioasa. Cand am pregatit tarta cu rosii si crema de branza, am pastrat cateva dreptunghiuri de aluat pentru a le pregati altfel.

Ingrediente

  • aluat de foietaj
  • 100 g mozzarella Delaco
  • 1/2 dovlecel
  • sare
  • seminte de fenicul
  • 1 lingura ulei de masline
  • sos de ardei iute

Mod de preparare

Aluatul l-am taiat in dreptunghiuri. Dovlecelul l-am taiat rondele si fiecare rondel in jumatate, iar mozzarella am feliat-o.

Pe fiecare dreptunghi de aluat am asezat alternativ cate o fasie de mozzarella si cate una de dovlecel. 

Am presarat sare, seminte de fenicul si am stropit cu ulei de masline.

Tartele le-am pus la cuptor, pe foaie de copt si le-am lasat pana s-a rumenit usor mozzarella.

Pentru ca mi s-a parut ca se potriveste bine, am servit tartele cu sosul de ardei iute, pregatit de noi. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu mozzarella si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Quiche cu dovlecei

Postat de adriana65

Quiche cu dovlecei

Dovleceii se curăţă de coajă şi se taie felii subţiri. Ceapa şi usturoiul se toacă. Untul şi uleiul de măsline se pun în tigaia încinsă, se adaugă ceapa şi usturoiul...

Citeste continuarea

Tarta sarata cu dovlecei si mozzarella

Postat de Ilaria_sara

Tarta sarata cu dovlecei si mozzarella

Spalati dovleceii si taie-i rondele subtirele. Frigeti-le intr-o tigaie cu putin ulei, sare si piper.  Dupa circa 10 minute, adaugati kaiserul taiat cuburi si o cescuta de apa si lasati la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.08.2014, 09:59
daca nu se simt dovleceii tot ce e cu foietaj imi place
la 03.08.2014, 10:16
Sigur e foarte bun!
la 03.08.2014, 10:45
bun bun
la 03.08.2014, 10:57
Ati facut si cafeaua,ca sa stiu sa trec strada
la 03.08.2014, 11:45
ce bun e

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking