Foietaj cu surprize

Postat de aziz in Aperitive / Garnituri
11 Noi 2010 | 4243 vizualizari
Foietaj cu surprize

si daca,, piticiiiii,,vor petrecere in pijamale ma gindii ca si mamicilor le-ar prinde bine o seara impreuna..cit de linistita o sa vedem....:

Ingrediente

  • 1pachet foetaj
  • 200 gr somon afumat
  • 1 vinata
  • 200 gr spanac
  • 200 ml smintina pt frisca
  • jumatate lingurita cimbru
  • sare
  • piper alb

Mod de preparare

se intinde foaia de aluat pe masa se taie cerculete cu paharul se pun pe hirtie de copt si se dau la cuptor10-15 min.coacem vinata la argaz ,scoatem interiorul si punem in blender,spanacul il oparim sau il fierbem putin la baie de aburi si il punem peste vinata in blender,se adauga peste ele smintina amestecam impreuna pina obt un piure punem cimbru sare piper .cerculetele din foetaj l-e desfacem de la mijloc punem cu ajutorul lingurii putin piure si apoi fisii de somon dupa care punem capacelul de foetaj

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu surprize" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv placinta rulata cu sunca si ceapa

Postat de mirela0911

Aperitiv placinta rulata cu sunca si ceapa

Aluatul: Se prepara maiaua din 100 ml lapte caldut, 1 lgt zahar si 2 lg faina. Se adauga drojdia, se amesteca, apoi se lasa la dospit. Faina se cerne, se presara sarea si se adauga uleiul. Dupa...

Citeste continuarea

Palmieri cu sunca presata si cascaval Delaco

Postat de merisor67

Palmieri cu sunca presata si cascaval Delaco

Foietajul l-am lasat sa se decongeleze, dar nu sa se inmoaie de tot, apoi le-am intins pe masa de lucru atat cat au fost ele impacetate. Cascavalul si sunca presata le-am dat pe razatoarea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.11.2010, 16:03
proaste fotografii mona!!
la 11.11.2010, 16:05
Laa Mona,eu le vreau asa urate
la 11.11.2010, 16:49
fotografiile ti le lasam, noi luam doar papica
la 11.11.2010, 16:53
bune rau 5f
la 11.11.2010, 17:38
merci fetelor

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking