Foietaj cu surprize

Postat de aziz in Aperitive / Garnituri
11 Noi 2010 | 4257 vizualizari
Foietaj cu surprize

si daca,, piticiiiii,,vor petrecere in pijamale ma gindii ca si mamicilor le-ar prinde bine o seara impreuna..cit de linistita o sa vedem....:

Ingrediente

  • 1pachet foetaj
  • 200 gr somon afumat
  • 1 vinata
  • 200 gr spanac
  • 200 ml smintina pt frisca
  • jumatate lingurita cimbru
  • sare
  • piper alb

Mod de preparare

se intinde foaia de aluat pe masa se taie cerculete cu paharul se pun pe hirtie de copt si se dau la cuptor10-15 min.coacem vinata la argaz ,scoatem interiorul si punem in blender,spanacul il oparim sau il fierbem putin la baie de aburi si il punem peste vinata in blender,se adauga peste ele smintina amestecam impreuna pina obt un piure punem cimbru sare piper .cerculetele din foetaj l-e desfacem de la mijloc punem cu ajutorul lingurii putin piure si apoi fisii de somon dupa care punem capacelul de foetaj

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu surprize" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv chiftele cu dovlecel si ton

Postat de rocsi_1612

Aperitiv chiftele cu dovlecel si ton

Dovlecelul il taiati cuburi, apoi il dati in robot, dar nu il faceti pasta. Il presarati cu putina sare, il puneti intr-o sita. Morcovul curatat si ceapa, le tocati tot in robot. Tonul il scurgeti...

Citeste continuarea

Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Postat de rocsi_1612

Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Adaugam iaurtul treptat, drojdia si incepem sa framantam. Cand aluatul devine omogen, elastic,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.11.2010, 16:03
proaste fotografii mona!!
la 11.11.2010, 16:05
Laa Mona,eu le vreau asa urate
la 11.11.2010, 16:49
fotografiile ti le lasam, noi luam doar papica
la 11.11.2010, 16:53
bune rau 5f
la 11.11.2010, 17:38
merci fetelor

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking