Chifle Laugenbrot
Postat de momo121
Intr-un bol punem apa calduta impreuna cu drojdia uscata, amestecam putin si lasam sa se dizolve 2-3 minute, dupa acest timp punem si restul ingredientelor, sarea, zaharul si...
Citeste continuareaDe data aceasta a venit la rand testarea berii negre la framntat aluatul de paine . Daa , cu siguranta ca voi mai prepara asa painedelicioasa . Am obtinut doua franzele frumoase din care una a ramas acasa iar ceialalta a luat drumul Clujului la baiat .
Ingrediente
Mod de preparare
Pofta buna !!! Daca ti-a placut reteta noastra "Franzele cu bere neagra, faina integrala si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|
Postat de momo121
Intr-un bol punem apa calduta impreuna cu drojdia uscata, amestecam putin si lasam sa se dizolve 2-3 minute, dupa acest timp punem si restul ingredientelor, sarea, zaharul si...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Intr-un bol se cerne faina. Se adauga pe margine sarea, iar in mijloc se face o gropita. Se presara zaharul, apoi se zdrobeste drojdia. Se toarna putina apa calduta, se amesteca usor si se lasa sa...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|