Franzelute umplute cu ciuperci

Postat de nadina73 in Mancaruri de post
11 Iul 2010 | 11064 vizualizari
Franzelute umplute cu ciuperci

o mancare de post grozav de buna ....................si de ce nu merge grozav si in alte zile cu smanatana............

Ingrediente

  • 3-4 franzelute mai mici
  • 300 g ciuperci champinion
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • sare ç
  • 3-4 dinti de usturoi pisat
  • piper
  • patrunjel verde
  • margarina
  • `pasta de tomate 1 canita
  • ulei

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se caleste in ulei apoi se pun bucatele de ardel rosu .

Ciupercile se curata, se taie bucatele mici apoi se pun peste ceapa calita cu ardei se pune sare,piper,usturoiul pisat si patrunjel verde tocat

se lasa pana scade apa,Daca lasa prea multa apa se pun la scurs

Franzelutelor li  se taie un capacel de sus apoi se scobesc bine de miez dupa care se pun intr-un vas de yena sau o tava unsa bine cu margarina flora(eu sincer nu sant adepta margarinei dar in zilele de post mai iau flora)apoi se pune putin margarina flora in franzeluta dupa care se pune cu lingura din compozitia de ciuperci .

Rosiile se taie feliute  apoi se pune peste compozitia de ciuperci pe franzeluta dupa care se pune capacul la franzeluta se unge bine cu margarina flora pt a nu se usca prea tare apoi se presara patrunjel verde tocat si pasta de tomate

Se da vasul la cuptor pentru 15 minute la 160 grade

Este foarte bun si gustos si merge foarte bine si pt impachetat la serviciu sau pt o cina cu smanatana sau ...................merge grozav si in alte zile nu numai in cele de post  cu putine modificari este grozav de bun,atat cald cat si rece

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Franzelute umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ghiveci de legume, reteta simpla si sanatoasa pentru o masa echilibrata

Postat de Nadyne

Ghiveci de legume, reteta simpla si sanatoasa pentru o masa echilibrata

Cum se prepara Ghiveci de legume, reteta simpla si sanatoasa pentru o masa echilibrata: Spalam si curatam legumele, vanata o decojim partial. Ceapa taiata pestisori, se pune la calit in...

Citeste continuarea

Cornuri cu gem

Postat de vio_dreams

Cornuri cu gem

Intr-un bol punem faina si drojdia uscata. Adaugam apoi margarina topita si mierea. Incepem sa adaugam apa calduta si amestecam cu o lingura de lemn pana la omogenizare. Nu e nevoie sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.07.2010, 01:05
sub franzeluta, pe franzeluta,deasupra de franzelutza)pk))
la 11.07.2010, 01:06
microbista lui mama
la 11.07.2010, 01:14
HAI MAH,c-am vazut si-n seara asta,ce bara trista a dat in final).eu tin mereu cu cei ce pierd,ca' tre' sa tina cineva si cu ei))
la 11.07.2010, 01:18
numai bune sa le papi la meci! foarte frumos si apetisant ca de obicei!
la 11.07.2010, 01:23
Nadina, mie-mi place ultima poza! Arata super!

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking