Friganele cu gem de fructe de padure

Postat de janet in Aperitive / Garnituri
23 Mai 2010 | 4373 vizualizari
Friganele cu gem de fructe de padure

Un preparat ce merge foarte bine la mic dejun ,linga o cana de lapte.Eu am facut pentru 3 persoane.

Ingrediente

  • -6 felii de piine
  • -2 oua
  • -150 ml lapte
  • -pesmet
  • -gem de fructe de padure{fragute si zmeura}
  • -ulei pentru prajit

Mod de preparare

Punem intr-un bol ouale si laptele,amestecindu-le bine .Pesmetul ,il punem pe o farfurie.Feliile de piine le ungem cu gem si le lipim cite doua.
Asa lipite ,le trecem prin amestecul de lapte si oua si apoi le impesmetam.Le prajim in uleiul incins cit 2 minute pe fiecare parte. Sint minunate ,dimineata......deja ziua ni se pare mai frumoasa!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu gem de fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Clatite cu telemea si marar

Postat de mitinita

Clatite cu telemea si marar

Intr-un bol se pune faina, bicarbonatul, praful de copt si sarea. Se pun ouale, telemeaua sfaramata, mararul si laptele intr-un bol si se amesteca. Se adauga compozitia in bolul cu faina. Se...

Citeste continuarea

Tarta cu ceapa

Postat de timea

Tarta cu ceapa

Intr-o cana amestecam drojdia cu zaharul si o lingurita de faina, adaugam 100 ml apa calduta si lasam la dospit aprox 10 minute. Punem intr-un vas faina si amestecam cu sarea, iar in mijloc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.05.2010, 21:36
cu gem nu am facut dar arata forte bine super 5 furcu
la 23.05.2010, 21:47
la 25.05.2010, 11:52
Sa stii ,Nadin ca pina cum nici eu nu am mai facut,dar am gasit intr-o carte mai veche si am incercat ,sint foarte faine,pesmetul face o crusta crocanta la suprafata ,in mijloc este moale ,combinatia este perfecta!
la 25.05.2010, 11:52
Multam,Rocsi!

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking