Friganele cu porumb

Postat de mitinita in Aperitive / Garnituri
23 Ian 2011 | 3158 vizualizari
Friganele cu porumb

Sunt foarte delicioasele friganele din porumb si se poate experimenta cu reteta aceasta. Adauga alte ingrediente,schimba cantitatea,fa-le pe gustul tau!

Ingrediente

  • 3 linguri ulei
  •  1 ceapa mica,taiata 
  • 1 catel de usturoi,taiat 
  • 1 ardei iute,taiat 
  • 1 1/2 cana de porumb congelat,dezghetat 
  • 6 cepe verzi,taiate 
  • 1 ou 
  • 4 linguri de faina 
  • sare,piper 1
  •  lingurita praf de copt 
  • sos chili ptr servit 
  • frunze de coriandru ptr ornat

Mod de preparare

 

Se caleste ceapa si usturoilul.

Intr-un bol se adauga porumbul si se sfarama putin cu furculita.

Se adauga ceapa prajita ,ceapa verde si oul.

Se amesteca si se introduce faina,praful de copt,sarea si piperul.

O sa fie o compozitie cam moale,dar se intareste la prajit.

Se prajesc in ulei,cand s-au rumenit se intorc pe cealalta parte.

Se servesc cu sos chili si se garnisesc cu frunze de coriandru

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu porumb" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friganele cu legume trase la tigaie

Postat de katty

Friganele cu legume trase la tigaie

Punem laptele intr-o farfurie adanca. Intr-o alta farfurie batem ouale. Trecem pe rand feliile de paine prin lapte, apoi prin oul batut si le rumenim pe ambele parti intr-o tigaie incinsa in care...

Citeste continuarea

Aperitiv friganele cu felii de paine toast si cabanos

Postat de merisor67

Aperitiv friganele cu felii de paine toast si cabanos

Mai întâi prăjim cârnații în ulei, apoi îi lăsăm să se răcească și să se scurgă, într-o sită. Între timp pregătim celelalte ingrediente....

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2011, 15:17
super!
la 23.01.2011, 15:44
interesante
la 23.01.2011, 16:46
merita incercate
la 23.01.2011, 17:08
Suna tare bine
la 23.01.2011, 17:50
O idee grozava...suna chiar binee de tot

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking