Friganele cu salata de pui si ciuperci

Postat de madi_marin in Pui
5 Feb 2011 | 10952 vizualizari
Friganele cu salata de pui si ciuperci

Aveam niste piept de pui si niste ciupercute si m-am gandit sa fac ceva pentru cina, dar sa schimb un pic clasicul gratar....

Ingrediente

  • 1 jumatate piept mare de pui
  • 10 ciupercute
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri cu smantana
  • 2 linguri cu lapte
  • condimente pentru carnea de pui
  • 2 felii mari de paine
  • 1 lingura cascaval ras fin
  • 2 oua
  • ulei

Mod de preparare

Se taie pieptul in felii , se unge cu putin ulei si se condimenteaza. Se pune la fript in tigaia grill. Alaturi se pun si ciupercutele curatate.

In timp ce carnita si ciupercutele se frig, se prepara friganelele. Se bat ouale cu un praf de sare si se adauga cascavalul ras. Se amesteca bine. Feliile de paine se taie in jumatate, apoi  se dau prin amestecul de ou batut si se pun la prajit in ulei incins ,intorcandu-se ca sa se rumeneasc frumos pe ambele parti.

Cand carnita si ciupercile sunt gata se toaca marunt si se amesteca cu smantana, laptele si usturoiul ras fin.

Salata se pune pe friganele si preparatul se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu salata de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pastrama de pui

Postat de merisor67

Pastrama de pui

Pieptul de pui il filam dar nu prea subtire. Pulpele le lasam asa cum sunt. Curatam usturoiul si il pisam impreuna cu sarea, apoi adaugam ulei de masline si frecam pana devine un mujdei...

Citeste continuarea

Pulpe de pui cu pesmet si susan, la cuptor

Postat de Patricia_Iordache_79

Pulpe de pui cu pesmet si susan, la cuptor

Pregatim pulpele: le spalam si le taiem pe jumatate. Pisam usturoiul, adaugam peste el sare, piper, cimbru si aproximativ 700 ml bere. Amestecam cu o lingura si in acest amestec, punem pulpele....

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.02.2011, 20:18
super bunnn
la 05.02.2011, 20:19
imi place alegerea ta
la 05.02.2011, 20:22
aziz, rocsi....a iesit tare bun.... chiar puteti sa incercati cu incredere....mai ales ca se face si repede si e satios...
la 05.02.2011, 20:26
bun bun trebuie sa fie
la 05.02.2011, 20:38
cat de apetisant

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking