Frigarui cu ficatei si inimi de curcan

Postat de jolygina in Curcan
6 Sep 2010 | 6266 vizualizari
Frigarui cu ficatei si inimi de curcan

am macat odata la cineva asa ceva si am zis sa incerc si eu cu putine modificari asa ca am zis sa va impartasesc si voua noua mea reteta de figarui ,imi plac foarte mult mie

Ingrediente

  • 200g ficatei de curcan
  • 150g inimi de curcan
  • un ardei galben
  • rosii cherry
  • arpagic (eu am pus praz ca nu aveam)
  • 250g ciuperci
  • tepuse de frigarui

Mod de preparare

se spala ficateii,  inimile se taie cubulete, ardeiul se curata si se taie si el patratele. Daca aveti arpagic il puneti asa cu tot cu coaja , ciupercile se curata de codite ,rosiile se lasa intregi

Asamblam frigaruile dupa imaginatia fiecaruia, eu am pus asa :ciuperci ,ficat , ardei, rosie , inima , ceapa sau praz in cazul meu si iar ciuperci. Le facem pe toate de seara, le condimentam cu condimente de pui si putin cimbru si le lasam pana a doua zi

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu ficatei si inimi de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpa de curcan la cuptor, cu cartofi

Postat de oanapl

Pulpa de curcan la cuptor, cu cartofi

Pentru a frăgezi carnea, o pui în saramură. Prepari saramura din apă rece în care dizolvi sare de bucătărie: câte 1 linguriță cu vârf de sare la fiecare 250...

Citeste continuarea

Tarta cu ciuperci si carne de curcan

Postat de Ela68

Tarta cu ciuperci si carne de curcan

Mod de preparare crusta : 1. Amestecati untul rece taiat cubulete cu faina si praful de copt, adaugati oul batut, smantana, sarea si apa si framantati pana obtineti o coca omogena ce se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.09.2010, 23:25
Joly,am ajuns si eu la o portie
la 06.09.2010, 23:35
te rog poti sa iei cate vrei ca-s tare bune ,nu ca sunt facute de mine dar sunt senzationale
la 07.09.2010, 11:10
fur si eu o frigaruie de la tine
la 07.09.2010, 22:08
ia si doua nadina
la 07.09.2010, 22:08
te invit la un gratar asa ca te astept

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking