Friptura cu leustean verde

Postat de Zamfira in Pui
26 Aug 2012 | 5864 vizualizari
Friptura cu leustean verde

O reteta interesanta si neobisnuita. Am vazut aceasta combinatie in Germania. Stiu, putin ciudat pentru ca nemtii nu prea gatesc cu leustean, dar iata exista si persoane care-l folosesc. Noi, inainte sa vedem aceasta combinatie, leusteanul il foloseam doar pentru ciorbe. Dar ce sa vezi, combinatia de friptura - leustean e PERFECTA!!! Leusteanul ii confera carnii un gust picant, intepator. Puteti incerca combinatia aceasta cu pui, porc, vanat,...Am omis un lucru interesant, capul familiei la care am vazut aceasta combinatie era ,,vanator,, si el obisnuia sa faca vanat cu leustean verde (fam. Jurgens).

Ingrediente

  • carne de pui
  • o legatura de leustean verde
  • condimente pentru carne ( curry, maghiran, busuioc)
  • sare, piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Spalam carnea, condimentam si-l asezam intr-o tava pe hartie de copt. Stropim carnea cu ulei de masline si asezam leusteanul tocat marunt.

Timp de coacere: 60 minute

De aceasta data, am asezat carnea de pui pe un pat de cartofi si ciupercute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu leustean verde" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pastrama din pulpa de porc afumata cu fasole rosie la cuptor

Postat de autodiag

Pastrama din pulpa de porc afumata cu fasole rosie la cuptor

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie rondele. Ardeiul se curata de cotor si seminte,...

Citeste continuarea

Friptura de miel, la cuptor.

Postat de vasimur

Friptura de miel, la cuptor.

Pregătire carne de miel: Spălăm foarte bine carnea, din mai multe ape. Separăm pulpa de restul cărnii iar cu un cuțit ascuțit, îndepărtăm pielițele mai groase și grăsimea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.08.2012, 10:47
la 26.08.2012, 10:56
Aaaaa deci ne dai si friptura langa cartofi
la 26.08.2012, 10:58
Bunica, astazi dau eu friptura
la 26.08.2012, 11:04
delicios
la 26.08.2012, 11:04

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking