Stufat de miel
Postat de eumimi
Mai intai punem la fiert carnea de miel, doar cat sa dea in cateva clocote. Punem carnea fiarta intr-un vas de yenna sau intr-o tava, adaugam usturoiul tocat, bulionul dizolvat in apa si...
Citeste continuareaReteta aceasta o stiu de peste 20 ani . Fiul meu cand era copil nu manca miel-berbecut , astfel pregatita a crezut ca este vitel :D Varza acra da berbecutului un gust bun si fraged parca ar fi gatit cu unt . Am folosit pentru prepararea la cuptor vasul grecesc gaastra pe care fiul meu l-a adus din Grecia . Vasul este artizanal , din lut glazurat .Gaastra are in capac o gaura care permite eliberarea aburului cald cate putin . Friptura iese in ea delicioasa si frumos rumenita , fara sa se uste in exterior prea tare .
Ingrediente
Mod de preparare
Pofta buna !!!!! Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de berbecut cu varza acra -in vas grecesc gaastra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (34)
|
Postat de eumimi
Mai intai punem la fiert carnea de miel, doar cat sa dea in cateva clocote. Punem carnea fiarta intr-un vas de yenna sau intr-o tava, adaugam usturoiul tocat, bulionul dizolvat in apa si...
Citeste continuareaPostat de panacris
“Ia ardei, scoate capacul, curăță-i de sâmburi; âmple-i cu tocătură de carne de mel (adică miel) prăjită și amestecată cu ceapă, pătrungel (pătrunjel), sare și...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|