Friptura de vacuta la grill

Postat de mihaelar63 in Vita
13 Apr 2020 | 2085 vizualizari
Friptura de vacuta la grill

 Daca ai carne proaspata, de calitate, nu trebuie incarcata cu cu multe ingrediente. Este suficient sa o prepari cat mai simplu si sa o savurezi. Se prepara la gratar sau la tigaia grill.

Ingrediente

  • 600 gr carne vacuta
  • 3 linguri ulei masline
  • linguri ulei masline
  • 1 lingura otet mere
  • 1 salata verde
  • 4 ridichi rosii
  • piper negru macinat
  • sare

Mod de preparare

  1. Carnea de vacuta se portioneaza in felii de 2-3 cm, mai groase .
  2. Cu ajutorul mainii facute pumn se bate usor carnea .
  3. Nu este nevoie sa o intinzi ca la snitele .
  4. Se unge carnea cu ulei de masline .
  5. Infierbantati tigaia grill bine .
  6. Se pun feliile de carne si se lasa cate 3-4 minute pe o parte si apoi se intorc .
  7. Intre timp , rapid ,preparati o salata usoara din ridichi rosii feliate si salata verde .
  8. Asezonati salata cu sare , o lingura ulei masline si o lingura otet mere .
  9. Atentie !!! Carnea  de vacuta se sareaza si se condimenteaza dupa ce o preparati termic . Astfel va ramane frageda .
  10. Serviti carnea de vacuta la grill alaturi de salata preferata !!!
  11.        Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vacuta la grill" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocăniţă cu carne de vită şi dovleac

Postat de ela2015

Tocăniţă cu carne de vită şi dovleac

Curăţăm carnea de pieliţe şi vinişoare şi o tăiem bucăţi potrivite (eu am tăiat-o bucăţi cât pentru o înghiţitură). Într-o tigaie înaltă punem uleiul....

Citeste continuarea

Vita cu sos si piure de cartofi in vasul Zepter

Postat de camelia75

Vita cu sos si piure de cartofi in vasul Zepter

Mod de preparare vita cu sos 1.Spalati bine carnea,apoi o taiati cubulete. 2.In vasul Zepter,puneti uleiul de masline,apoi carnea si acoperiti cu capacul.Focul trebuie sa fie mic.Cand acul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2020, 14:50
la 13.04.2020, 17:13
la 13.04.2020, 17:16
Foarte buna, ne place!
la 13.04.2020, 18:21
O costa nu ai ?
la 13.04.2020, 18:35
Cleme , coastele-s la pastrare . Pe cand ne lasa la pic-nic

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking