Friptura de vacuta la grill

Postat de mihaelar63 in Vita
13 Apr 2020 | 2085 vizualizari
Friptura de vacuta la grill

 Daca ai carne proaspata, de calitate, nu trebuie incarcata cu cu multe ingrediente. Este suficient sa o prepari cat mai simplu si sa o savurezi. Se prepara la gratar sau la tigaia grill.

Ingrediente

  • 600 gr carne vacuta
  • 3 linguri ulei masline
  • linguri ulei masline
  • 1 lingura otet mere
  • 1 salata verde
  • 4 ridichi rosii
  • piper negru macinat
  • sare

Mod de preparare

  1. Carnea de vacuta se portioneaza in felii de 2-3 cm, mai groase .
  2. Cu ajutorul mainii facute pumn se bate usor carnea .
  3. Nu este nevoie sa o intinzi ca la snitele .
  4. Se unge carnea cu ulei de masline .
  5. Infierbantati tigaia grill bine .
  6. Se pun feliile de carne si se lasa cate 3-4 minute pe o parte si apoi se intorc .
  7. Intre timp , rapid ,preparati o salata usoara din ridichi rosii feliate si salata verde .
  8. Asezonati salata cu sare , o lingura ulei masline si o lingura otet mere .
  9. Atentie !!! Carnea  de vacuta se sareaza si se condimenteaza dupa ce o preparati termic . Astfel va ramane frageda .
  10. Serviti carnea de vacuta la grill alaturi de salata preferata !!!
  11.        Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vacuta la grill" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan

Postat de gurita_ta2005

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan

Carnea tocata de vita se pune intr-un castron impreuna cu condimentele,oul si orezul. Se formeaza perisoare,le punem pe o farfurie intinsa si se da la frigider pentru 2-3 ore. Intr-o...

Citeste continuarea

Placinta cu carne si cascaval

Postat de oanapl

Placinta cu carne si cascaval

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la cald. Cerni faina intr-un castron si adaugi in centrul ei,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2020, 14:50
la 13.04.2020, 17:13
la 13.04.2020, 17:16
Foarte buna, ne place!
la 13.04.2020, 18:21
O costa nu ai ?
la 13.04.2020, 18:35
Cleme , coastele-s la pastrare . Pe cand ne lasa la pic-nic

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking