Friptura de vita la minut

Postat de mirciss25 in Vita
14 Noi 2014 | 8721 vizualizari
Friptura de vita la minut

Cred ca este una dintre cele mai usoare si rapide cine pe care le puteti pregati!

Ingrediente

  • 400 grame de vita ( felii subtiri)
  • 300 grame rosii cherry
  • 2 lingura ulei masline
  • 1/2 lamaie
  • 1 lingurita salvie
  • o lingura busuioc taiat marunt
  • sare si piper

Mod de preparare

Feliile de vita le bateti cu un ciocan de snitel, dupa care le acoperiti cu sare, piper salvie si o lingura de ulei de masline. Le acoperiti uniform si le lasati 10 minute la macerat. Incingeti bine o tigaie grill si puneti feliile de vita pe el, nu mai mult de 30-40 secunde pe fiecare parte. Intr-o tigaie la foc tare, puneti uleiul de masline si rosiile taiate pe jumatate.

Dupa 1 minut puneti zeama de lamaie si busuicul tocat, amestecati de 2-3 ori si luati de pe foc! Gata! :)

Nota: Aveti grija ca tigaia grill sa fie foarte bine incinsa, si nu lasati carnea mai mult de 40 de secunde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita la minut" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gulas unguresc

Postat de momo121

Gulas unguresc

Carnea de vita o taiem cubulete, iar ceapa o taiem marunt. Intr-o oala mai mare punem uleiul, iar cand s-a incins, calim ceapa usor, fara sa se arda. Adaugam carnea si o prajim cateva minute,...

Citeste continuarea

Beef Wellington cu galbiori de padure

Postat de mihaelar63

Beef Wellington cu galbiori de padure

 Bucata de carne se sareaza, se pipereaza si se prajeste pe toate partile in tigaia incinsa cu ulei de masline. Aceasta operatiune se face ca sa se sigileze porii de la carne. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.11.2014, 10:37
Super!
la 14.11.2014, 10:40
livrari la birou, faci?
la 14.11.2014, 11:02
interesanta reteta ta
la 14.11.2014, 11:29
foarte buna si dietetica
la 14.11.2014, 16:50
Y

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking