Friptura frageda de proc

Postat de pusikmea in Porc
24 Apr 2010 | 6353 vizualizari
Friptura frageda de proc

mancacios, sotul meu :D

Ingrediente

  • o bucata pulpa de porc
  • ulei
  • 1 pahar de vin
  • sare
  • piper
  • boia dulce/iute dupa preferinte

pt marinat:

  • 2 lingurite de bicarbonat
  • o lingura de otet
  • putin ulei

Mod de preparare

Dupa ce am tinut carnea la marinat, o condimentam si o punem intr-o tigaie cu putin ulei si apa, peste care vom punem un capac ( la final apa se va evapora si va ramane uleiul care o va fragezii si rumeni).

Dupa ce am intors carnea pe ambele parti stingem cu vin si mai lasam pana scade.




 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura frageda de proc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Ceafa de porc la cuptor si cartofi la tuci

Postat de Constelatialeu

Ceafa de porc la cuptor si cartofi la tuci

Mai intai ne ocupam de ceafa de porc. Presaram un praf de sare peste fiecare felie de ceafa. Intr-o farfurie punem sosul de soia, piper si cimbru si tavalim fiecare felie de ceafa prin sos.Luam o...

Citeste continuarea

Papricas de porc cu galuste

Postat de gurita_ta2005

Papricas de porc cu galuste

Carnea se spala si se taie cuburi potrivite. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline.Dupa cateva minute adauga si carnea si boia dulce. Se lasa circa 5 minute si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.04.2010, 11:12
trebuie sa fie bun ,asteptam furculitele sa apara
la 24.04.2010, 13:30
trebuie, nu am gustat, eu nu prea mananc carne de porc, dar sotulm eu a zis ca a fost buna
la 24.04.2010, 19:41
arata tare bine.dar de ce ai pus bicarbonat?
la 24.04.2010, 22:23
rocsi, am pus bicarbonat in compozitia pt marinat pt ca asa se frageseste mai bine
la 24.04.2010, 22:39
vreau si eu

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking