Friptura steak marinata in bere

Postat de momo121 in Porc
18 Noi 2014 | 4281 vizualizari
Friptura steak marinata in bere

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc slaba
  • 1 plic condimente steak
  • ulei de masline
  • 2 foi de dafin
  • cateva boabe de piper
  • bere
  • O cescuta de apa

Mod de preparare

Spalam carnea in apa rece si o taiem felii mai grosute. Intr-un bol punem putin ulei de masline si plicul cu condimentul steak, peste punem feliile de carne si amestecam bine ( cel mai usor este cu mana), dupa care punem si foile de dafin cu boabele de piper si turnam bere atat cat sa acopere carnea. Acoperim bolul si lasam minim 4-5 ore la rece sau cel mai bine peste noapte.

Intr-o tava yena unsa cu ulei de masline am pus feliile de carne, deasupra am turnat sosul ramas si o cescuta de apa, am pus capacul si am dat tava la cuptor pentru 30 minute, dupa care am luat capacul tavii si am lasat carnea sa se rumeneasca. 

A iesit excelenta si este foarte buna alaturi de garnitura preferata si o salata de varza! 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura steak marinata in bere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Musaca de cartofi

Postat de mirela0911

Musaca de cartofi

Se curata ceapa si morcovul apoi se spala. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in uleiul incins inainte. Se amesteca sa nu se arda. Morcovul se taie in cubulete mici si se adauga peste ceapa....

Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de gurita_ta2005

Ardei umpluti

Ardeii se spala, se scot capacele (dar nu se arunca), se curata bine de seminte. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline, adaugam si morcovul dat pe razatoarea mare si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.11.2014, 11:25
Buna!
la 18.11.2014, 11:41
la 18.11.2014, 11:59
la 18.11.2014, 12:52
la 18.11.2014, 13:04
Bun

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking