Frittata cu somon afumat si marar

Postat de Oana in Somon
11 Oct 2009 | 7776 vizualizari
Frittata cu somon afumat si marar

Sau omleta cu somon afumat, o bunatate! Foarte satioasa, perfecta pentru micul dejun alaturi de o bagheta crocanta.

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 linguri cu smantana
  • o lingura cu marar proaspat tocat
  • 50 g somon afumat
  • o lingura cu unt
  • 50 g cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se amesteca bine ouale cu smantana, mararul, sare si piper. Somonul se taie fasii subtiri si se adauga la ou.

Se topeste untul intr-o tigaie teflonata si se toarna compozitia de ou si peste. Se ridica din cand in cand omleta cu o paleta, lasand sa se scurga sub ea oul de deasupra. Se acopera tigaia cu capac si se lasa la foc mic pana se incheaga deasupra. Se scoate frittata pe un platou si se presara cascavalul ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu somon afumat si marar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Somon cu sos de iaurt si menta

Postat de Lia1

Somon cu sos de iaurt si menta

PREPARARE SOMON 1.Se sareaza si se pipereaza dupa gust somonul. 2.Lasam in asteptare pana intocmim marinada. PREPARARE MARINADA 1.Se amesteca intr-un castron 2 linguri suc lamaie+2...

Citeste continuarea

Somon cu sos aioli in pergament

Postat de RuxyRux

Somon cu sos aioli in pergament

Pentru sosul aioli, am amestecat intr-un bol, maioneza, zeama de lamaie, usturoiul, mararul si sarea. Am taiat 3 bucati de hartie pergament, m-am asigurat ca este loc sa pot inveli complet...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.10.2009, 17:41
la 11.10.2009, 19:00
Uitandu-ma pe retete ma intrebam ce e cu tine de n-ai postat nimic de cateva zile. Frittata cu somon afumat cred ca a fost suuuuuuuper .De ramas cred ca n-a mai ramas nimic.
la 11.10.2009, 20:46
Buni, a mai ramas o feliuta pentru la amiaza A fost tare buna si rece N-am mai postat pt. ca am pregatit retete deja postate si azi m-a luat inspiratia
la 12.10.2009, 23:56
la 27.10.2009, 18:30
Oana...asadar somonul cum ramane in omleta?Poate intreb o prostie, ma ierti, insa as vrea sa stiu daca la final, somonul e gatit complet ...ptr ca m-ar tenta ptrmine si sot, insa eu sunt gravida, si mi-e frica sa mananc crud, mai ales pestele, si mai ales daca il cumpar din pescarie...
innainte de sarcina mancam f des salate cu somon afumat...asa i-as mai simti gustul dar nu ma risc inca...

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking