Frittata de legume cu pui si bacon

Postat de nico15 in Aperitive / Garnituri
4 Oct 2011 | 4426 vizualizari
Frittata de legume cu pui si bacon

Ingrediente

  • 30 g de unt
  • 15 cm dintr-o bucata de praz
  • 300 g de amestec de legume(morcov, ardei, porumb, fasole, mazare)
  • 250 g de piept de pui
  • 200 g de bacon
  • ½ de ceasca de smantana 32% grasime
  • ierburi aromatice(patrunjel, busuioc, ceapa verde)
  • ¼ de ceasca de smantana lichida
  • 6-7 oua
  • sare,
  • piper,
  • boia iute
  • praz pentru dessign  

Mod de preparare

Puneti unt intr-o tigaie non-aderenta cand acesta s-a topit puneti cubuletele de pieptul de pui si baconul taiat fasii, dupa ce pieptul de pui a devenit albicios, adagati legumele si le lasati sa se soteze in untul din tigaie. Taiati marunt prazul si il adaugati peste aceestea in tigaie.

Spargeti ouale amestecatile bine adaugand si smantana, sarati, piperati, adaugati ierburile aromatice si agaugati acestea peste legumele noastre, lasati la se gateasca aproximativ 10 minute.

Cand inca nu este in totalitate facuta, luati frittata adaugati parmezanul si o dati la cuptor pentru 10 minute.

Se portioneaza si se serveste alaturi de o salata.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata de legume cu pui si bacon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv tartine valentine

Postat de RODIMUR

Aperitiv tartine valentine

Toate feliile de pâine se decupează în formă de inimioare. Se fierbe tare un ou, se lasă la răcit, se curăță și se feliază în momentul în care se vor decora...

Citeste continuarea

Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Postat de rocsi_1612

Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva complet si o punem peste faina. Incepem sa framantam, turnam apa cate putin, iar cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.10.2011, 08:19
prima servita
la 05.10.2011, 08:49
la 05.10.2011, 09:30
super
la 05.10.2011, 09:44
waw ! ce de culori si ce aroma
la 05.10.2011, 09:52
bun bun

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking