Ingrediente
- 30 g de unt
- 15 cm dintr-o bucata de praz
- 300 g de amestec de legume(morcov, ardei, porumb, fasole, mazare)
- 250 g de piept de pui
- 200 g de bacon
- ½ de ceasca de smantana 32% grasime
- ierburi aromatice(patrunjel, busuioc, ceapa verde)
- ¼ de ceasca de smantana lichida
- 6-7 oua
- sare,
- piper,
- boia iute
- praz pentru dessign
Mod de preparare
Puneti unt intr-o tigaie non-aderenta cand acesta s-a topit puneti cubuletele de pieptul de pui si baconul taiat fasii, dupa ce pieptul de pui a devenit albicios, adagati legumele si le lasati sa se soteze in untul din tigaie. Taiati marunt prazul si il adaugati peste aceestea in tigaie.
Spargeti ouale amestecatile bine adaugand si smantana, sarati, piperati, adaugati ierburile aromatice si agaugati acestea peste legumele noastre, lasati la se gateasca aproximativ 10 minute.
Cand inca nu este in totalitate facuta, luati frittata adaugati parmezanul si o dati la cuptor pentru 10 minute.
Se portioneaza si se serveste alaturi de o salata.
Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata de legume cu pui si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|