Ingrediente
- 400 g fructe de mare congelate ( cocktail : caracatita, scoici, surimi, calamari, midii, etc )
- un cub de unt ( cca. 40 -50 g. )
- condimente pentru peste
- 4-5 catei de usturoi
Mod de preparare
Fructele de mare congelate le-am pus in tigaia dry cooker, in care am topit untul, si le-am lasat sa fiarba 15 minute in sosul format ( din unt si apa lasata de fructele congelate).
Am curatat usturoiul si l-am feliat, apoi l-am adaugat in tigaie, peste fructele de mare, imreuna cu condiment special pentru peste. Am mai lasat pe foc 5 minute, pentru uniformizarea aromelor.
Am servit alaturi de orez prefiert , pe care l-am preparat prin fierbere in apa, cu putina sare, doua linguri de ulei si busuioc maruntit.
P.S. Toti au fost incantati de rezultat, mai putin soacra-mea, care n-a avut curajul sa guste =))) :D
Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (28)
|