Creveti cu sos picant
Postat de nico15
Curatam ceapa si o taiem julien, rosiile le spalam si le dam pe razatoare, curatam cateii de usturoi si ii taiem marunt, la fel si ardeiul iute. Punem unt si ulei intr-o tigaie, adaugam...
Citeste continuareaPostat de nico15
Curatam ceapa si o taiem julien, rosiile le spalam si le dam pe razatoare, curatam cateii de usturoi si ii taiem marunt, la fel si ardeiul iute. Punem unt si ulei intr-o tigaie, adaugam...
Citeste continuareaPostat de nico15
Se pun cartofi la fiert / copt cum va place mai mult si ii lasam pana se coc, dupa aceea ii curatam de coaja, ii pasam, amestecam unt, putina smantana lichida, sare si un praf de curry, amestecam...
Citeste continuareaPostat de luminita20_2006
Am decongelat crevetii, dupa care am facut un amestec din sos soia, vin alb, miere si ghimbir si am pus crevetii in marinada obtinuta si am lasat 30 min. Am taiat ananasul bucati...
Citeste continuareaPostat de gurita_ta2005
Tentaculele de caracatita se curata de pielite si se pun la fiert pentru circa 10 minute (erau prefierte, insa daca luati proaspate, trebuie sa le lasati sa fiarba pana se patrund cu furculita)....
Citeste continuareaPostat de gurita_ta2005
Crevetii se curata bine de coada, cap, coaja de deasupra, se clatesc sub apa rece si se lasa la scurs. Se pun intr-un castron cu ulei de masline, piper si frunze de busuioc. Lasam la frigider...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Ceapa rosie, curatata si spalata, se toaca marunt. Carnaciorii se taie rondele. Se prajesc usor carnaciorii impreuna cu ceapa si se adauga orezul. Se folosesc 2 linguri de...
Citeste continuareaPostat de oanapl
Cureți bine caracatitele, începând de la cap; de regulă, acesta se separă de corp; tai zona ochilor cu un cuțit; scoti restul organelor din cap; tot aici se află...
Citeste continuareaPostat de privatelaura
Se pregătește la îndemână o tigaie wok. Se pune o lingură de ulei de măsline. Se pune pe foc, la încins. Ceapa, cățelul de usturoi și ardeiul gras se curăță, se...
Citeste continuareaPostat de dantes
Spalam pak choiul si il taiem in fasii, pe lung. Topim jumatate din unt intr-o tigaie, adaugam 3 catei de usturoi si ii lasam sa se inmoaie, dupa care ii scoatem si punem pak choiul impreuna...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Pregătiți scoicile: îndepărtați cochilia ( negustorul de peste o poate face) și spălați sub jet de apă rece, carnea de scoică. Curatati-le de „sacul negru”. Partea...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|