Fructe in glazura de ciocolata

Postat de adasev12 in Dulciuri
30 Ian 2011 | 4593 vizualizari
Fructe in glazura de ciocolata

fiindca tortul s-a topit deja, si azi e duminica, trebuia sa improvizez ceva desert....asa ca din ce s-a mai gasit prin casa a iesit asta....

Ingrediente

  • 2 mere
  • 1 portocala
  • cateva rondele de ananas
  • 2 banane
  • 150 gr ciocolata cu lapte
  • 0 lg unt+ 2 lg lapte
  • putina frisca batuta

Mod de preparare

merele le-am curatat si le-am taiat felii mai groase si le-am pus putin pe foc in sirop sa se patrunda, dar numai pe jumatate( in apa cu zahar si scortisoara), portocala am desfacut-o felii, bananele le-am taiat feliute iar ananasul l-am lasat asa cum era in conserva.

am topit ciocolata cu untul si laptele( trebuia putina frisca lichida, dar nu mai aveam) si am lasat sa se raceasca partial. am luat fructele si le-am dat prin ciocolata apoi le-am asezat pe farfurii si am mai ornat cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe in glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tort cu ciocolata si visine

Postat de oanapl

Desert tort cu ciocolata si visine

Se încălzesc 200g smântână pentru frișcă până aproape de punctul de fierbere. Se oprește focul și se adaugă 200g ciocolată neagră tăiată bucățele mici și se...

Citeste continuarea

Desert prajitura marmorata cu mousse de fructe rosii si glazura de ciocolata

Postat de momo121

Desert prajitura marmorata cu mousse de fructe rosii si glazura de ciocolata

Pentru Blat: Separam ouale. Albusurile le batem spuma cu sarea si zaharul pana devin lucioase, adaugam si galbenusurile unul cate unul si mixam pana le incorporam in compozitie. Punem zaharul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.01.2011, 19:24
ce bunatate ma intorc pt.Like sper sa nu uit
la 30.01.2011, 19:47
mersi, esti o draguta1pup
la 30.01.2011, 20:30
mie portocalele imi plac in ciocolata
la 30.01.2011, 20:42
la 30.01.2011, 20:45
da rocsi, gustula cela dlce acrisor e f placut.....

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking