Fursecuri vanilate cu rahat

Postat de privatelaura in Prajituri
22 Dec 2012 | 6183 vizualizari
Fursecuri vanilate cu rahat

Din seria fursecurilor delicioase, am prestat reteta Ancutei de fursecuri cu unt si vanilie. Ancuta, sarumana de reteta, sunt pur si simplu delicioase! delicioase!

Ingrediente

  • 280 g unt
  • 350 g faina
  • seminte vanilie
  • 80 g zahar pudra
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • rahat colorat
  • zahar pudra cu vanilie

Mod de preparare

Precizez de la inceput ca am folosit jumatate unt, jumatate margarina din cauza ca nu mi-a ajuns untul.

Intr-un castron, am amestecat untul, margarina cu zaharul si cu semintele de vanilie.

Faina am amestecat-o separat cu praful de copt, praful de budinca si am incorporat si untul dulce.

Am framantat un aluat nelipicios si am format bombite pe care am infipt un cubulet de rahat.

Altele le-am facut rotunde si am ascuns in interior un cubulet de rahat.

Le-am copt la foc mediu cam 15 minute dupa care le-am scos si le-am tavalit in zahar pudra.

Se topesc efectiv in gura!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri vanilate cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piersicute

Postat de Corina33

Piersicute

Se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana se deschid la culoare si devin pufoase. Se adauga uleiul si se mai mixeaza putin. Faina se amesteca cu bicarbonatul, apoi se adauga la...

Citeste continuarea

Croissante de Bratislava sau Pozsonyi kifli

Postat de Corina33

Croissante de Bratislava sau Pozsonyi kifli

Se pune faina intr-un castron. Se amesteca drojdia cu o lingurita de zahar si putin lapte caldut, apoi se toarna in mijlocul fainii si se lasa cateva minute pana creste. Se dizolva restul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.12.2012, 17:21
ce faie sunt!
la 22.12.2012, 17:24
Da si la mine 3-4, 5 sau chiar 6
la 22.12.2012, 17:25
comanligia

22.12.2012, 17:21
ce faie sunt!

da chiar "faie" sunt!
la 22.12.2012, 17:29
YAMMY
la 22.12.2012, 17:30

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking